Pilar Rahola i Risto Mejide al programa 'Todo es mentira'

Risto adverteix Rahola: «Hi ha pànic a parlar d'Inda, vindran a per tu»

La periodista catalana ha col•laborat en el programa 'Todo es mentira' per parlar sobre Eduardo Inda i el seu mitjà digital 'OKDiario'

Recentment,  Inda va assegurar que havia rebut una agressió per part d'un càmera de 'Todo es mentira' i que denunciaria al programa. Mejide l'acusa de fer «Infoxicació» i assegura que «ha fingit patir una agressió per part del programa que mai va succeir» i que va dir «que ens denunciaria però no ho ha fet».

Per parlar d'aquest tema Risto Mejide es va posar en contacte amb Pilar Rahola, que s'ha alçat en contra d’Inda:  «La viralitat converteix una mentida en massiva com si fos l'única veritat» i ha assegurat que «a la zona cavernària de la dreta espanyola hi ha veus per alimentar aquestes intoxicacions» i s'aconsegueix  «impunitat per les 'fake news'».

 

Rahola lloa la valentia del programa contra Inda

Sobre la presumpta agressió d'un càmera a Inda, Rahola ha argumentat que «ven que és víctima del que sigui i vosaltres culpables del que sigui, és pervers», però, segons Rahola,  «heu tingut la valentia i càmeres per desmentir-lo, però si no fos així tindríem a webs ultra dient que gent d'esquerres pega a periodistes veraços».

Al final d’aquesta entrevista Risto li reconeix a Rahola que «hem trucat a més gent i no han volgut sortir. Hi ha por a parlar sobre Inda i de les seves mentides. La gent té por als mentiders» i finalitza sentenciat que els adeptes a Inda aniran a buscar-la. Rahola admet estar al cas: «Estic blindada, coma catalana independentista i lliberal ja van per mi».