Exparella d'Arturo Vidal, Maria Teresa Matus

Entren a robar a casa de l'exparella d'un crack del Barça

Els lladres van aprofitar que la família estava de viatge a Dubai per entrar i prendre tot el que van poder

És un fet que en els últims mesos, moltes cases de futbolista reconeguts han estat assaltades per bandes organitzades de lladres. Doncs l'últim cas ha esquitxat a un jugador del Barça, en un domicili a Sant Just Desvern, a Barcelona

Es tracta de la casa de  l'exparella d'Arturo Vidal, Maria Teresa Matus, on també resideixen els tres fills que tenen en comú. Segons sembla, mare i fills estarien gaudint d'uns dies de vacances aDubai, als Emirats Àrabs, una escapada que Maria Teresa no ha dubtat en compartir a través d'Instagram. Seria la publicació de totes aquestes imatges les que haurien motivat als lladres a voler cometre l'assalt, ja que sabien que no trobarien ningú a casa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my monkey friend!!

A post shared by Maria Teresa Matus (@mariteematus) on

Tal com explica 'La Vanguardia', va ser a les 20.30 hores del vespre d'ahir dissabte que un familiar va avisar al 112 després de veure com  tres individus fugien per la teulada de l'habitatge i fugien amb un BMW vell. Aquest familiar va acudir a la casa de la família d'Arturo Vidal després que saltés l'alarma. 

30.000 euros en efectiu, joies i un Rolex

Segons han pogut comprovar la unitat d'investigació i la policia científica dels Mossos d'Esquadra, els lladres van accedir a la casa per la teulada, i es van entretenir a regirar un dels dormitoris principals de la casa, el qual va aparèixer tot desmuntat. Els individus en qüestió van aconseguir obrir una de les caixes fortes on, segons el familiar que va fer el crit d'alarma a la policia, l'exparella de Vidal hi guardava uns  30.000 euros en efectiu. Altres objectes que van observar que faltaven eren diverses joies  i, mínim, un rellotge 'Rolex' de gran valor. 

Tot i això, la policia està a l'espera que Maria Teresa torni de les seves vacances a Dubai per a poder  formalitzar la denúncia amb més detall sobre els objectes de valor que els hagin robat i els diners en efectiu que també trobi a faltar.

També et pot interessar...