Pilar Rahola

Roben a Pilar Rahola en ple centre de Barcelona: «No em fotreu ni un punyeter euro»

Pilar Rahola ha estat víctima d'un robatori

Pilar Rahola no guanya per disgustos. A les baixes dades d'audiència del darrer programa del 'Fax de 8tv' ara, cal sumar-hi i un nou cop. I és que la catalana va anunciar ahir que va ser víctima d'un robatori mentre intentava treure el seu cotxe del pàrquing. Els lladres la van alertar dient-li que hi havia fum i, en un moment de descuit, la van robar.

Així ho va anunciar ella mateixa al programa 'Opina Cat' de 8tv presentat pel periodista Carlos Fuentes Gomez. Durant la seva emissió, va explicar amb tot luxe de detalls el que li havia passat. A més, posteriorment també va publicar-ho a les seves xarxes socials a tall de denúncia i per alertar la resta de ciutadans.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

«No em fotreu ni un punyeter euro»

«Surto del pàrquing d'Enric Granados amb Provença, al centre de l'Eixample. En el moment de sortir del pàrquing, em piquen la finestra del cotxe dient-me que hi ha fum. Vaig obrir una mica la porta i mentrestant em van obrir l'altra porta i em van robar la bossa», va començar explicant Rahola.

«Mentre m'anaven maquillant els ulls i els llavis, jo anava anul·lant les targetes de crèdit a cuitacorrents. Vull dir que no em fotreu ni un punyeter euro», apuntava la col·laboradora visiblement molesta mirant directament a càmera i dirigint-se als presumptes lladres. 

Denúncia a les xarxes socials

Després d'haver explicat el succés a la televisió, Pilar Rahola va decidir publicar els fets al seu compte de Twitter: «Així em van robar la bossa ahir la nit. Pel mètode següent: un home pica a la finestra del cotxe cridant que hi ha fum. Obro la porta per veure què passa i un altre home obre l’altra porta i m’agafa la bosseta. Tot en un instant».

El cert que a tot Catalunya, però especialment a la ciutat de Barcelona, el nombre de robatoris i robatoris amb violència han augmentat considerablement en els darrers anys. D'aquesta manera cal anar amb molt de compte i intentar estar alerta perquè no ens passi el mateix que a Pilar Rahola