Roldán, la portaveu al Congrés en substitució d'Arrimadas

Roldán, sobre la seguretat a Barcelona: «Tenen por de sortir al carrer, hi ha persones amb catanes»

La líder de C's s'ha mostrat molt crítica amb el consistori d'Ada Colau, però també amb el Govern i el ministre de l'Interior

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha advertit aquest diumenge que «els ciutadans de Barcelona tenen por de sortir al carrer». Segons Roldán, hi ha «persones amb catanes a plena llum del dia», i d'altres que «cometen il·legalitats».

Les paraules de Roldán venen a recordar un dels incidents violents viscuts a la ciutat en les darreres setmanes. Concretament, va ser a finals d'agost quan es va produir una baralla entre diversos joves, que empunyaven pals, ganivets i un d'ells una catana, al barri d'Horta.  

Irresponsabilitat de l'Ajuntament, el Govern i el govern central

La líder de la formació taronja ha acusat l'alcaldessa Ada Colau de cometre una «gran irresponsabilitat» i portar «anys mirant cap a una altra banda, amb una actitud passiva». «Ha provocat un efecte crida, estem molt preocupats», ha afirmat Roldán. 

També ha carregat contra el Govern i l'executiu espanyol per no fer prou per a la seguretat a Barcelona. Roldán ha advocat per una reforma del codi penal per castigar la reincidència. Segons la líder de Cs, és una «gran irresponsabilitat» que el ministre espanyol d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, «digui que el que cal és canviar-se la cartera de butxaca».

També et pot interessar...