Fotografia de Toni Soler i Jair Domínguez seriosos presentant el programa 'Està Passant' de TV3 el juny de 2023

Les romàntiques vacances d'un dels presentadors més estimats de TV3: totes les fotos

El presentador de TV3 ho ha compartit a través de les xarxes socials

És estiu. Temps de vacances. I queda molt clar que, si es disposa d'uns dies per marxar, és una època ideal per gaudir del sol, de la platja i del temps lliure que tant caracteritza les vacances en aquest període de l'any.

I això és el que han fet moltes cares conegudes de la televisió, que aquests dies de principis d'agost aprofiten per descansar després d'una llarga temporada i davant les portes d'una altra de nova, que començarà ja de cara a la tardor.

És el cas d'un famós presentador de TV3, Jair Domínguez, que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors com gaudeix de les seves vacances acompanyat de la seva parella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Jair Domínguez i les vacances més romàntiques

No ho ha dubtat ni un moment. Jair Domínguez, un dels presentadors, juntament amb Toni Soler, de l''Està passant', ha volgut compartir com gaudeix de les seves idíl·liques i romàntiques vacances.

Amb una fotografia penjada al seu Instagram, ha ensenyat el lloc on passa aquests dies de ple estiu acompanyat de la seva parella, Neus Rossell.

«El Puigsacalm està preciós en aquesta època. Recomano», ha escrit fent broma tot acompanyant la imatge, que els mostra a tots dos molt abrigats per aquesta època de l'any i un cim dels Alps al fons.

I és que tots dos estan gaudint d'un paisatge més aviat hivernal. La parella es troba a les Dolomites, al nord-est d'Itàlia, on ara mateix hi ha una temperatura d'uns 5ºC.

Un canvi abismal de la temperatura que ara mateix té Catalunya, que més aviat és el contrari. Tots dos, doncs, han volgut refugiar-se de les altes temperatures i de la calor, i han marxat cap a un clima més fred.

Amor a Catalunya Ràdio

La parella formada per Jair Domínguez i Neus Rossell es va conèixer l'any 2020 a 'El Búnquer', un programa de les nits de Catalunya Ràdio que presenten, juntament amb Peyu, i on repassen en clau d'humor les biografies d'alguns personatges històrics.

Tots dos van ser, primer, companys de feina, però més tard van acabar sent parella, tot i que al principi, com van revelar públicament al programa 'A què juguem?', tenien dubtes sobre el fet de treballar conjuntament.

Finalment, l'amor va vèncer i ja fa un temps que els podem veure plegats a les xarxes socials anant de vacances i compartint temps junts.