La Sagrada Família sorteja 12.000 entrades per descobrir com es culminarà la segona torre del temple

Es tracta d'una jornada de portes obertes els dies 18, 19 i 20 de setembre

Pla general de la Sagrada Família de Barcelona en la seva reobertura pels professionals sanitaris
Pla general de l'interior del temple en la seva reobertura pels professionals sanitaris | ACN

La Sagrada Família de Barcelona organitzarà una jornada de portes obertes els dies 18, 19 i 20 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè per permetre als visitants descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu i com serà l'estrella que coronarà aquesta torre, la segona més alta de tot el temple, de 138 metres d'alçària.

A través d'una mostra interior del temple, els visitants podran conèixer els detalls de l'estrella i la seva simbologia. Per tot plegat, el temple ha posat a disposició dels ciutadans unes 12.000 entrades des d'aquest matí. Els interessats tindran una setmana per inscriure's al sorteig, a través del seu web. Els guanyadors rebran un correu electrònic entre el 15 i el 16 de setembre amb les entrades.

 

L'Aquàrium de Barcelona ofereix entrades gratuïtes a nens per celebrar el 25 aniversari

L'Aquàrium de Barcelona oferirà aquest dimarts entrades gratuïtes als nens de fins a 10 anys amb la compra d'una entrada d'adult per celebrar el 25 aniversari del centre marí, que va obrir les portes per primera vegada el 8 de setembre de 1995.

En un comunicat emès aquest dilluns, el centre ha informat que la celebració del 25 aniversari s'ha vist afectada per la pandèmia de la Covid-19, que ha obligat a modificar la programació de les activitats previstes, i «encara que l'Aquàrium no podrà compartir aquesta efemèride amb els ciutadans de Barcelona com li hagués agradat, no s'oblida d'ells i els ha preparat una gran sorpresa», regalant entrades als nens.

El tiquet s'haurà d'adquirir a la taquilla amb una acreditació de l'edat del menor, i el centre marí mantindrà fins a finals d'any la promoció perquè els nens que compleixin fins a 10 anys durant el 2020 tindran l'entrada gratuïta durant tota la setmana del seu aniversari. L'Aquàrium «afronta el futur amb confiança» i té previst portar a terme una millora de les instal·lacions quan sigui possible, després que l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB) ampliés a l'abril els 12 anys de contracte de la concessió del centre marí, pel que estarà a Barcelona fins al 2039.

En aquests 25 anys, l'Aquàrium de Barcelona ha rebut la visita de 37 milions de persones, que han pogut observar les més d'11.000 espècies que l'habiten, i en aquest temps han nascut 2.500 nous éssers vius i s'han consumit més de 360 tones d'aliments.


Comentaris

envia el comentari