Pla general de la Sagrada Família de Barcelona en la seva reobertura pels professionals sanitaris

La Sagrada Família sorteja 12.000 entrades per descobrir com es culminarà la segona torre del temple

Es tracta d'una jornada de portes obertes els dies 18, 19 i 20 de setembre

La Sagrada Família de Barcelona organitzarà una jornada de portes obertes els dies 18, 19 i 20 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè per permetre als visitants descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu i com serà l'estrella que coronarà aquesta torre, la segona més alta de tot el temple, de 138 metres d'alçària.

A través d'una mostra interior del temple, els visitants podran conèixer els detalls de l'estrella i la seva simbologia. Per tot plegat, el temple ha posat a disposició dels ciutadans unes 12.000 entrades des d'aquest matí. Els interessats tindran una setmana per inscriure's al sorteig, a través del seu web. Els guanyadors rebran un correu electrònic entre el 15 i el 16 de setembre amb les entrades.

 

L'Aquàrium de Barcelona ofereix entrades gratuïtes a nens per celebrar el 25 aniversari

L'Aquàrium de Barcelona oferirà aquest dimarts entrades gratuïtes als nens de fins a 10 anys amb la compra d'una entrada d'adult per celebrar el 25 aniversari del centre marí, que va obrir les portes per primera vegada el 8 de setembre de 1995.

En un comunicat emès aquest dilluns, el centre ha informat que la celebració del 25 aniversari s'ha vist afectada per la pandèmia de la Covid-19, que ha obligat a modificar la programació de les activitats previstes, i «encara que l'Aquàrium no podrà compartir aquesta efemèride amb els ciutadans de Barcelona com li hagués agradat, no s'oblida d'ells i els ha preparat una gran sorpresa», regalant entrades als nens.

El tiquet s'haurà d'adquirir a la taquilla amb una acreditació de l'edat del menor, i el centre marí mantindrà fins a finals d'any la promoció perquè els nens que compleixin fins a 10 anys durant el 2020 tindran l'entrada gratuïta durant tota la setmana del seu aniversari. L'Aquàrium «afronta el futur amb confiança» i té previst portar a terme una millora de les instal·lacions quan sigui possible, després que l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB) ampliés a l'abril els 12 anys de contracte de la concessió del centre marí, pel que estarà a Barcelona fins al 2039.

En aquests 25 anys, l'Aquàrium de Barcelona ha rebut la visita de 37 milions de persones, que han pogut observar les més d'11.000 espècies que l'habiten, i en aquest temps han nascut 2.500 nous éssers vius i s'han consumit més de 360 tones d'aliments.