Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El Saló Eròtic de Barcelona serà més educatiu i feminista

El Saló Eròtic de Barcelona d'enguany serà més educatiu i feminista

L'esdeveniment més provocatiu de l'any renova continguts i incorpora nous espectacles

El Saló Eròtic de Barcelona es renova. L'esdeveniment més provocatiu de l'any, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre a la capital catalana, concretament al Pavelló Olímpic Vall d'Hebron, prepara un canvi en els seus continguts que pretén convertir l'edició d'enguany en més feminista, inclusiva, oberta i reflexiva, amb continguts «enfocats a oferir una visió global i evolutiva de la sexualitat». El lema d'aquest any serà 'Hem de parlar', i se centrarà en continguts marcats per una profunda reflexió «sobre el futur i la llibertat».

Una altra novetat seran les experiències artístiques. El Saló Eròtic de Barcelona 2019 incorpora activitats com un túnel d'art immersiu, quatre sessions de microteatre pensades per provocar reaccions entre el públic, una zona d'experimentació sensorial ASMR, i espectacles en viu que aprofundiran en la qualitat artística i la representació de la diversitat sexual.

Nous espectacles sexuals: l''Slow Sex'

Un d'aquests nous espectacles en viu se centrarà en l''Slow Sex'. Es tracta d'una nova tendència que consisteix en practicar l'acte sexual a poc a poc, per tal d'intentar gaudir al màxim de cada detall, amb tots els sentits possibles.  Una altra de les seves finalitats és allargar al màxim l'acte sexual i, de la mateixa manera, l'ejaculació.  El Saló Eròtic vol introduir l''Slow Sex' com una de les fortes apostes d'enguany.

El Saló Eròtic de Barcelona ja ha ofert representacions de sexe en directe en les darreres edicions. Enguany, però, des de l'organització pretenen fomentar un sexe molt més conscient, íntim i reflexiu. D'altra banda, el festival assegura que aquest any volen oferir una visió molt més feminista i educativa del sexe. 

S'ampliarà l'oferta d'aprenentatge del festival, amb més de 100 sessions formatives guiades per sexòlegs i psicòlegs relacionades amb la sexualitat, amb temàtiques com el poliamor, els dolors menstruals, el sexe tàntric o el plaer anal.

També et pot interessar...