Els 'swingers' troben a Barcelona un paradís de l'intercanvi de parelles

Els cinc millors clubs eròtics de Barcelona

La ciutat de Barcelona és una de les destinacions favorites del país per totes aquelles persones que busquen un espai on deixar anar les seves passions més ocultes
Els 'swingers' troben a Barcelona un paradís de l'intercanvi de parelles | Cedida
 

La ciutat de Barcelona obrirà el club de 'striptease' més gran de Catalunya. Aquest és el titular que just fa tres mesos anunciava que el número 17 de la Rambla de la capital catalana passaria a ser un dels clubs eròtics més grans d'Espanya, causant la polèmica pels carrers de la ciutat i, sobretot, pels veïns de la zona, a qui no els va agradar massa la idea.

 
Tot i això, el món dels salons eròtics i els clubs de 'striptease' segueix tenint un espai molt ampli en el mercat, que és consumit per un gran nombre de públic fidel. La ciutat de Barcelona és una de les destinacions favorites del país per totes aquelles persones que busquen un espai on deixar anar les seves passions més ocultes.
 
Així doncs, la ciutat comtal es converteix en un paradís pels qui segueixen l'estil de vida del 'swinging', o pels que, simplement, volen passar una bona estona en un local de vici i erotisme.  A continuació, et mostrem cinc dels locals eròtics més importants de Barcelona:

1. Dollhouse Strip Club Barcelona

Es tracta de la darrera incorporació. En plena Rambla de Barcelona, aquest local disposa de la llicència de 'peep show', llicència per poder tenir una barra d'exhibició  sexual, que conserva des que hi havia una 'sex shop'. Amb un aforament de 400 persones i uns mil metres quadrats, Dollhouse es converteix en el club de 'striptease' més gran de Catalunya i en un dels més grans d'Espanya. 

2. Oops! Barcelona 

Oops! Barcelona està situat en un xalet de la zona alta de Barcelona
Oops! Barcelona està situat en un xalet de la zona alta de Barcelona | Oops! Barcelona

Aquest local s'encarrega d'organitzar festes 'swinger'. Situat al carrer Anglí, disposa de tot el que necessiten les parelles que practiquen l'estil de vida del 'swinging', també referit com a estil de vida d'intercanvi de parella que inclou un ampli rang d'activitats sexuals realitzades entre parelles heterosexuals en un mateix local privat o immoble particular. Destinat a «les parelles liberals de Barcelona que busquen opcions interessants per conèixer altres parelles amb gustos similars als seus», Oops! Barcelona es converteix en un dels principals locals de vici de la ciutat.

3. Training Pedralbes

Se situa a la zona alta de la ciutat i es defineix com «el club social més exclusiu de Barcelona i un dels millors d'Europa». Està obert exclusivament a parelles liberals, que siguin 'swingers'. Aquest punt de trobada per les parelles «amb inquietuds atrevides, amb ganes de diversió, de gaudir de plaers i experiències inoblidables», només permet l'entrada si s'hi acut en parella, tot i que també permet que hi entrin noies soles. 

4. Uhomo

Es tracta d'una discoteca, especial per totes aquelles parelles 'swinger' que volen passar una bona estona mentre surten de festa. De la mateixa manera que els altres clubs del seu estil, només permet l'entrada en parella, tot i que aquesta discoteca també permet l'entrada d'un màxim de cinc nois per nit, sota el criteri del club a la porta i només els dijous i divendres. Situat en un carrer del Poble Sec, disposa d'un Dj Resident, d'una barra de 'lapdance' i de cames rodones en què tot està permès sempre que hi hagi un consentiment per ambdues parts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spicy&Warm Sundays! TODOS LOS DOMINGOS Fiesta para parejas, tríos y chicas solas. Si buscas el intercambio completo, el sexo y el morbo en todas sus facetas, este es tu sitio cada domingo. Todos los domingos a las 19 horas el club abre sus puertas a perfiles de parejas swingers iniciadas o no iniciadas pero dispuestas a dar el paso. Ahora los domingos ya no serán de sofá peli y manta, ahora serán de fiesta, sexo y sonrisa!! UHOMO BCN, la combinación perfecta!! A partir de las 19 horas, tu placer es nuestra prioridad! Parejas, chicas y tríos Refrescos: 5 Euros. Copas: 10 Euros y 12 euros Premium. Aforo máximo SIEMPRE, 100 parejas!! https://twitter.com/UhomoClubSw https://www.facebook.com/SwingerClubBcn http://instagram.com/susanauhomo https://www.youtube.com/channel/UCeFCvSlG8dooM5NQMH8E1OQ Email: info@uhomoswinger.com Teléfono: 652205432, solo llamadas en horarios de club. Calle Puig i Xoriguer nº10, Barcelona 08004 (Parking en gasolinera "Petrogustà" 5 euros, toda la noche) #swinger #swingersparty #swingers #clubswinger #sex #parejashot #lifestyle

Una publicación compartida de UhomoBCN (@uhomo_swinger_club) el

5. 6y9 Barcelona

Aquesta local de Barcelona és una barreja entre una discoteca i un club 'swinger'. Disposa d'unes instal·lacions amb zones públiques i també privades, així com d'un jacuzzi, i duen a terme festes on apareixen convidats famosos del món de l'erotisme. Afirmen que són l'únic pub liberal de Barcelona, on poder prendre una copa de manera relaxada. 

També et pot interessar...