Salut veu «ben encarrilada» la seva proposta de desconfinament després de la reunió amb el govern espanyol

Els tècnics del Ministeri de Sanitat estan analitzant les dades

Passeig de Sant Joan, a Barcelona, plena de gent, 26/04/2020
Està previst que Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Alt Pirineu i Aran siguin les úniques regions que passin a la fase 1   | CatalunyaDiari.cat

El Departament de Salut veu «ben encarrilada» la seva proposta de desconfinament per la qual les regions sanitàries de Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Alt Pirineu i Aran passarien de la fase 0 a la 1, i la resta seguirien igual.

Aquest dijous a la tarda s'ha produït la reunió entre el ministre de SanitatSalvador Illa, la ministra per a la Transició Ecològica i vicepresidenta quarta, Teresa Ribera, i la consellera Alba Vergés, i de moment no hi ha res tancat perquè encara falten alguns serrells tècnics i l'anàlisi dels tècnics del ministeri.

 

Sanitat estudia les propostes de Catalunya, Navarra i el País Basc

El Ministeri de Sanitat està estudiant les propostes que ha rebut per part de la Generalitat i els governs de Navarra i el País Basc per avançar a la fase 1. En el cas de Navarra, s'ha proposat la inclusió en la fase 1 de tota la província mentre que al País Basc s'ha coincidit en tenir «molta cautela» en la gestió de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari