Sánchez afirma que «pròximament» s'aprovaran més mesures per a restauració

El president del govern espanyol reconeix que el sector està «patint i molt»

Imatge d'arxiu del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb una mascareta
Pedro Sánchez té preparat un paquet de mesures per als bars i restaurants de l'estat | CatalunyaDiari

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que el Consell de Ministres aprovarà «pròximament» mesures per a la restauració i l'hostaleria que «complementin» les que ja estan prenent les autonomies i els ajuntaments per «protegir aquest sector», que està «patint i molt». Ho ha explicat aquest divendres durant la presentació del pla de recuperació a La Rioja. Sánchez també ha avançat que abans que acabi l'any el Consell de Ministres aprovarà un decret que suposarà una «revolució de l'administrativa pública» i que servirà per agilitzar l'absorció dels fons europeus.

El decret tindrà una vuitantena d'articles per fer una «gran reforma» de l'administració pública i modificarà la llei de contractes, la de subvencions, agilitzarà tràmits i inclourà un nou instrument de col·laboració publicoprivada.

Una nova llei de formació


Sánchez també ha explicat que el govern espanyol aprovarà una nova llei de Formació Professional que permetrà crear 200.000 noves places. L'anunci del president del govern espanyol es produeix a només tres dies que els bars i restuarants de Catalunya obrin de nou les seves portes després d'un mes i mig tancats. Sobre la taula, unes noves mesures del Govern de la Generalitat que els permetrà obrir fins les 21.30 hores, però que de la mateixa manera obligarà els bars de Catalunya a replantejar els seus hàbits i la seva oferta nocturna. 


Comentaris

envia el comentari