Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandro Rosell en un acte solidari

El nou projecte de Sandro Rosell: publica un llibre sobre les seves vivències a la presó

'Una forta abraçada' arribarà a les llibreries el 23 de març

El pròxim 23 de març es podrià comprar a les llibreries i altres establiments 'Una forta abraçada', el llibre de Sandro Rosell on explica, en primera persona, la seva experiència de 22 mesos en presó preventiva, acusat de diversos delictes dels que finalment va ser absolt. L'expresident del Barça recull en ell la «història d’una injustícia: 645 dies privat de llibertat. 

El llibre, editat per Rosa dels Vents en català i per Plaza&Janés en castellà, explica les «reflexions, pensaments, somnis, malson» de Rosell dins de Soto del Real. En ell, també es podrà llegir sobre les «persones, innocents o culpables, amb qui vaig compartir els quasi dos pitjors anys de la meva vida i amb qui em vaig recolzar per passar els moments de més debilitat personal». 

El format de la publicació es una espècie de diari en «ordre cronòlogic» on Sandro Rosell explica la seva rutina i ens deixa clar que en la seva estada entre reixes ha après «l'enorme valor d'una forta abraçada» 

Els diners aconseguits aniran a una bona causa

Rosell ha confirmat que destinarà els drets d'autor que es generin amb la venda del llibre a la Fundació del Padre Paulino. Aquesta sacerdot de la presó de Soto del Real ajuda a contractar advocats per la defensa de presos preventius sense recursos.

També et pot interessar...