Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Així ho ha acordat el Consell Interterritorial

El ministre Salvador Illa col·locant-se la mascareta amb les banderes de la Unió Europea i Espanya darrere
El ministre Salvador Illa ha acordat diverses mesures amb les comunitats de cara a un Nadal segur | Europa Press

El govern espanyol ha acordat amb les comunitats autònomes evitar els desplaçaments entre territoris per les Festes de Nadal excepte si es tracta per motius familiars. Sota la consigna «per Nadal ens quedem a casa». La prohibició tindrà lloc entre el 23 de desembre i el 6 de gener, segons han acordat les autonomies i l'executiu de Pedro Sánchez en el Consell Interterritorial de Salut. Els únics territoris que queden exempts de la mesura són Balears i Canàries, a l'espera de tancar un acord amb les comunitats.

D'altra banda, els dies 24 i 25 de desembre i els dies 1 i 6 de gener es permetran reunions d'un màxim de 10 persones, nens inclosos, amb la «recomanació ferma» que no se superin les dues bombolles de convivència. El toc de queda també es reduirà el 25 i 31 de desembre, dues dates en què de manera excepcional es permetran la mobilitat fins a la 1.30 de la matinada.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari