Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'interior d'un restaurant

Un municipi català engega una campanya de descomptes per menjar i dormir

Començarà el 19 d'octubre i s'allargarà fins al 22 de novembre
Imatge de l'interior d'un restaurant
Sant Fruitós de Bages engega una campanya de descomptes per menjar i dormir | Pexels

L'Ajuntament de Sant Fruitós ha engegat una campanya per impulsar l'hoteleria i la restauració del municipi. A partir del 19 d'octubre i fins al 22 de novembre oferirà descomptes de 10 euros per fer àpats en bars i restaurants del municipi, i de 15 per a dormir en hotels i habitatges turístics.

Destinarà un total de 140.000 euros a la iniciativa, amb l'objectiu de promocionar l'hoteleria i la restauració del municipi entre els veïns, però també captar nous clients de fora. Per tal de poder accedir a aquests descomptes, els usuaris hauran de descarregar un codi de descompte a través de l'aplicació mòbil de l'Ajuntament.

La Fira Mediterrània de Manresa oferirà 46 espectacles i concerts en viu

La Fira Mediterrània de Manresa manté l'aposta per la presencialitat. Amb la voluntat de mantenir l'essència de ser un mercat estratègic de la música d'arrel, oferirà tots els espectacles i concerts en viu.

Seran la meitat que l'any passat, 46, 34 dels quals estrenes. Hi participaran 56 companyies que actuaran en 13 escenaris diferents de la capital del Bages. Za! & La Transmegacobla, la unió sobre l'escenari dels Za!, la MegaCobla -un quartet de vents de cobla tradicional- i el duet femení de trans-folk Tarta Relena, inauguraran la Fira en viu. Prèviament, del 13 al 15, es realitzaran les activitats professionals, totes elles a través d'una llotja virtual.

Aquest dimecres s'ha presentat el cartell d'un certamen que, segons ha explicat el seu director artístic, Jordi Fosas, vol mantenir «l'essència» de ser un mercat estratègic. Per aquesta raó, ha recalcat, s'ha optat perquè tota la programació d'espectacles i concerts, que s'ha reduït a la meitat respecte al 2019, sigui en viu, tot i que s'aplicaran les restriccions marcades per la pandèmia. A més, s'ha creat una app especifica que permetrà seguir-los, simultàniament, en línia.