Santiago Segura, molt crític amb la Generalitat per tancar els cinemes

El director i actor ha estat presentant la seva nova pel·lícula a Catalunya

Santiago Segura presentant 'Padre no hay más que uno 2' a l'Ocine de Badalona
Santiago Segura acaba d'estrenar 'Padre no hay más que uno 2' | Ocine Màgic Badalona

Santiago Segura ha visitat aquest dijous les sales Ocine Màgic de Badalona (Barcelona) per promocionar la seva nova pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2'.

El director i actor mostrar el seu suport a les sales de cinema, especialment a les barcelonines, després de la garrotada, ha dit, de la Generalitat en decidir tancar-les: «Crec que la Generalitat no va valorar fins a quin punt, o sigui que no hi ha hagut ni un sol rebrot en un cinema».

En una entrevista d'Europa Press, ha afegit sobre la decisió de tancar les sales: «S'ha d'anar a les activitats on hi hagi rebrots». Ha comparat la decisió del Govern, que la justícia va revocar, amb matar mosques a cops de canó.

Segura ha defensat les mesures implementades a les sales i també ha lamentat: «Que de sobte els tanquin quan, ara per ara, jo crec que és dels sectors de l'oci més segurs que hi ha». A la vegada, ha afegit que «jo realment no encoratjaria a la gent a alguna cosa que no em semblés segura, jo ahir vaig estar al cinema».

«El virus mata però la ruïna també»

No obstant això, ha dit entendre les decisions polítiques, però també ha avisat que l'economia està en un moment molt feble com per no pensar-se bé certes coses. La qual cosa, insistia, no implica no tenir respecte a la malaltia: «La por paralitza i l'economia ha de seguir funcionant, perquè el virus mata però la ruïna mata també».

Sobre el futur de la creació cinematogràfica, s'ha plantejat si les pel·lícules hauran de ser una realitat paral·lela o si tots hauran d'anar amb màscara: «Si la normalitat és aquesta, les pel·lícules hauran de ser un reflex», i ha proposat que James Bond es deixi veure amb màscara.

Tot i això també ha lamentat la poca valentia de la resta del sector per dur noves estrenes als cinemes. «Espero que els altres vegin els resultats de l'assistència del públic a la meva i vegin que sí que es pot», ha dit Segura. Ell tenia la seva estrena prevista a finals d'agost i ho va avançar a finals de juliol després de parlar amb els cinemes i veure aquesta necessitat.

Explica com aquesta segona entrega està aconseguint que durant una hora i mitja als espectadors s'obliden de les màscares i s'imposa el riure de la resta d'espectadors. «Estimo la comèdia», ha afirmat i ha afegit que no descarta res sobre eventuals noves entregues.


Comentaris

envia el comentari