El secret més ben guardat de Messi per acabar amb el coronavirus mentre dorm

El nou capritx neutralitza el virus en tan sols quatre hores

Leo Messi en una imatge en blanc i negre mirant fixament a càmera
Leo Messi ha adquirit recentment un matalàs exclusiu que neutralitza el coronavirus | cedida

La pandèmia de coronavirus ha capgirat les vides de tots nosaltres en major o menor mesura. Per tal de no infectar-nos, ni infectar a la resta, a banda de gastar milions d'euros en una vacuna que encara no té data de comercialització, intentem mantenir distàncies, portar mascareta, netejar-nos bé les mans o evitar quedades amb moltes persones. Ara bé, la gent amb més diners, com és el cas de Leo Messi, va més enllà. 

Leo Messi es compra un matalàs especial que 'mata' el coronavirus

El jugador blaugrana ha adquirit recentment un matalàs especialment fabricat perquè neutralitzi completament la Covid-19. Sí, has llegit bé, el matalàs fa la seva feina mentre tu dorms sense preocupacions, a poder ser amb aire condicionat o ventilador al costat. Es tracta d'un producte força exclusiu de la marca Tec Moon, que aconsegueix neutralitzar el 99,84% del virus, a través d'unes nanopartícules aplicades al mateix teixit, que en quatre hores deixa el teu llit 'Covid Free'. 

El seu funcionament és força senzill. Si una persona infectada dorm sobre un matalàs com aquest, les partícules actuen ràpidament, i eviten que una segona persona pugui contagiar-se si decideix dormir al mateix llit. També hi ha funcions diferents segons el model que es compri, com un sistema de vibració o fins i tot un impuls de calor a les cames. Si t'interessa adquirir un d'aquests matalassos, has de saber que el preu se situa al voltant dels 1.000 euros, augmentant segons les dimensions. 

D'escapada en iot de luxe a la Costa Brava

Més enllà d'això, i amb la pandèmia encara molt viva a tot el món, el jugador argentí va decidir passar les seves vacances a Catalunya, concretament a la Costa Brava. Messi va llogar un preciós iot de 27 metres d'eslora, amb un preu de 36.000 euros a la setmana en època alta, per visitar el paratge de Portopí, a prop de Lloret de Mar. 

Després d'omplir el dipòsit a Blanes, Leo Messi va passar tot el dia navegant amb la seva dona, els seus fills,  la família del seu germà, Rodrigo. Posteriorment, es van allotjar a l'Hotel Santa Marta, un dels més exclusius. 


Comentaris

envia el comentari