ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Un únic encertant a Catalunya del segon premi de la Bonoloto guanya gairebé 50.000

El bitllet ha estat validat en una Administració de Loteria d'Olesa de Montserrat (Barcelona)

Imatge d'una administració de Loteria
Del segon premi només hi ha hagut dos encertants | Cedida

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimecres, 4 de novembre de 2020, ha estat formada pels números 1, 13, 21, 36, 40 i 43. El número complementari és el 49 i el reintegrament, el 3. La recaptació del sorteig ha ascendit a 2.311.087,50 euros. De Primera Categoria (sis encerts) no s'han registrat bitllets encertants, per la qual cosa en el pròxim sorteig de Bonoloto es posarà en joc un pot de 800.000 euros.

De Segona Categoria (cinc encerts i el complementari) s'han comptabilitzat dos bitllets encertants que han estat validats en l'Administració de Loteries número 1 de Roquetas de Mar (Almeria), situada en Gravina, 15 i en la número 1 d'Olesa de Montserrat (Barcelona), situada en Plaza de Catalunya, 31-B. El premi era de 87.095,69 euros, per tant, cada encertant ha guanyat gairebé 50.000 euros, un total de 43.547,84 euros. 

Un mes sense ploure or a Catalunya

Ja feia gairebé un mes que no es cobrava la Bonoloto a Barcelona. El propietari d'un bitllet que aleshores, el passat 9 d'octubre, es va validar, de fet, va guanyar més d'1,3 milions d'euros, sent, així, l'únic encertant del sorteig de Primera Categoria a tot el territori nacional que es va celebrar el segon dijous d'octubre. Així ho va informar l'administració Loteries i Apostes de l'Estat, que va indicar que va ser validat a l'oficina número 112 de Barcelona, situada en el número 53 de Rambla Prim.

El propietari del bitllet va cobrar l'enorme quantitat d'1.388.586,80 euros. En aquest sorteig, a més, es van validar tres bitllets més a l'Administració de Loteries número 40 de Sevilla, al Despatx Receptor número 32.125 d'Elx (Alacant) i al número 38.305 de Guadalajara. La recaptació del sorteig va ascendir a un total de 2.103.449,50 euros. 

El Govern vol encaixar una nova modalitat de loteria

El Govern va modificar el passat mes d'octubre el catàleg de jocs i apostes autoritzats a Catalunya, vigent des de març de 2004, per a encaixar una nova modalitat de loteria, la col·lectiva, en la qual l'usuari pot jugar dos números alhora. En concret, el Govern ha aprovat en la seva reunió setmanal un decret pel qual s'actualitza aquest catàleg amb la finalitat de transformar Loteries de Catalunya.

La loteria col·lectiva és una modalitat de vinculada al teixit social i associatiu en la qual es poden jugar dos números al mateix temps. Hi ha una primera xifra exclusiva per a cada bitllet, amb la qual es poden obtenir premis individuals, i un segon número amb el qual s'entra en un sorteig de premis col·lectius, de manera que l'import global es reparteix entre els bitllets que hagin encertat.


Comentaris

envia el comentari