Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una noia utilitzant el mòbil junt a la imatge de Movistar

El servei exclusiu de Movistar que atrau fins i tot els clients de Vodafone

Els clients de Movistar valoren de manera molt positiva tenir una assegurança que cobreixi certes incidències

Actualment, els nostres mòbils són una part essencial de les nostres vides. Els fem servir per treballar, comunicar-nos i entretenir-nos. Per això, és important protegir-los davant de possibles robatoris i danys. Per això, Movistar ha llançat una assegurança mòbil que t'ofereix tranquil·litat i seguretat.

Aquest servei cobreix el teu dispositiu davant de diferents situacions que poden passar en el dia a dia, i està dissenyat per cobrir tant robatoris com danys accidentals. Així, si el teu mòbil pateix cap contratemps, no t'hauràs de preocupar pels elevats costos de reparació o reemplaçament.

Botiga de Movistar amb clients i bitllets
Per una mica més de diners tindràs protegit el teu mòbil amb Movistar | E-Noticies

Què cobreix l'assegurança mòbil de Movistar?

L'assegurança mòbil de Movistar ofereix una cobertura àmplia i completa. A continuació, et detallem les principals cobertures:

1. Robatori

Si us roben el mòbil, l'assegurança de Movistar us ofereix un reemplaçament. Només hauràs de presentar la denúncia corresponent i seguir els passos indicats per la companyia.

2. Danys accidentals

L'assegurança cobreix danys accidentals com ara caigudes, cops o vessaments de líquids. Si el vostre mòbil es trenca o deixa de funcionar per algun d'aquests motius, Movistar s'encarregarà de reparar-lo o reemplaçar-lo.

3. Trencament de pantalla

Un dels problemes més comuns és el trencament de pantalla. Amb l'assegurança mòbil de Movistar, no t'has de preocupar pels alts costos de reparació. La companyia s'encarregarà d'arreglar la pantalla o, si cal, reemplaçar el dispositiu.

4. Danys per aigua

Si el mòbil es mulla i deixa de funcionar, l'assegurança de Movistar també et cobreix. Ja sigui per un accident a la piscina o un vessament de beguda, el dispositiu estarà protegit.

Contractar l'assegurança mòbil de Movistar és molt senzill. Pots fer-ho directament des de la pàgina web de Movistar o a qualsevol botiga física de la companyia. Només cal proporcionar algunes dades bàsiques i triar el pla que millor s'adapti a les teves necessitats.

Muntatge duna noia parlant per telèfon i una rodona dun teclat de mòbil
El mòbil estarà assegurat en cas de robatori i que ho facin servir per trucar | Getty Images

Avantatges de l'assegurança mòbil de Movistar

L'assegurança mòbil de Movistar ofereix diversos avantatges que la fan una opció atractiva. En primer lloc, et garanteix una certa tranquil·litat saber que el teu mòbil està protegit davant de robatoris i danys. No t'hauràs de preocupar pels elevats costos de reparació o reemplaçament.

La companyia es compromet a oferir un servei ràpid i eficient. En cas de sinistre, rebràs una solució en el menor temps possible. L'assegurança mòbil de Movistar ofereix, a més, cobertura internacional, perquè estiguis tranquil a qualsevol lloc del món.

Juntament amb la cobertura davant de robatoris i danys, l'assegurança mòbil de Movistar inclou assistència tècnica. Si teniu problemes amb el vostre dispositiu, podreu rebre ajuda d'experts.