El semàfor del 14 de novembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital.com
Josep Francesc Font
President de l'AEQT

L'Associació Empresarial Química de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili celebren aquesta setmana diferents tallers didàctics i experimentals al CRAI de Sescelades en el marc de la Setmana de la Ciència. Aquestes activitats són una bona manera de despertar vocacions científiques entre els nens i nenes i atraure talent cap a les carreres científiques.

 
Josep Maria Prats
Conseller de l'Ajuntament de Tarragona (UpA)

El conseller d'Units per Avançar a l'ajuntament de Tarragona s'ha erigit com una veu moderada i culta, a la vegada que crítica i fins i tot irònica amb algunes de les coses que no acaben de funcionar a Tarragona. Prats ha passat pel govern municipal, ara és a l'oposició i no descarta tornar a presentar-se a les eleccions l'any vinent, encara no té clar amb quines sigles. En qualsevol cas, la seva gestió al capdavant de l'àrea de cultura no va ser dolenta i del discurs que se'n desprèn a l'entrevista que ha concedit a TarragonaDigital, es veuen algunes prioritats clares i ben definides pels propers quatre anys.

 
Maria Lluïsa Amorós
Autora del llibre 'Roseta'

Maria Lluïsa Amorós, Carme Puyol i Teresa Llorach són les autores d'un conte il·lustrat sobre Roseta Mauri, la ballarina reusenca que va arribar a ser la primera ballarina de l'Òpera de París l'any 1878. El llibre, patrocinat per la Fundació Teatre Fortuny es presentarà avui al Teatre Fortuny en un acte d'homenatge a l'artista.