El semàfor del 04 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maialen Fernández i Josep M. Jové
Membres de la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya

Fernández (Ciutadans) i Jové (ERC) són membres de la Comissió d'Educació del Parlament de Catalunya on ahir es va produir un fet insòlit i desconcertant. Ciutadans anunciava a mig matí que el Parlament havia aprovat eliminar els mòduls de l'Escola de Ponent de Tarragona i es felicitava per haver-ho aconseguit. MInuts més tard, i a preguntes de TarragonaDigital directament al Departament d'Ensenyament és negava l'eliminació dels mòduls assegurant que és impossible fer-ho i que com que la natalitat està baixant a Tarragona, la demanda educativa també ho farà. La votació al Parlament, que van subscriure tots els grups, no era vinculant. Dir una cosa a Barcelona i l'altra a Tarragona per una banda i anunciar accions que es sap clarament que no es faran no és la millor manera de donar credibilitat a l'acció política dels nostres diputats.

 
Nick Read
CEO de Vodafone

Les empreses de telecomunicacions, amb Vodafone al capdavant, són les que més reclamacions van rebre durant el 2018 a Tarragona. Així es desprèn de les dades facilitades per l'Agència Catalana de Consum que també explica que el nombre de reclamacions es va incrementar un 21% respecte a l'any anterior fins les 2.500 i que el nombre de denúncies va baixar fins les 92. Endesa, Orange, Telefònica, Xfera Mòviles, Vueling, Naturgy, Evofinance i iDental segueixen Vodafone en nombre de reclamacions per part dels usuaris tarragonins

 
Jorge Villena
President de l'Associació Drac del Vendrell

Un grup de joves del Vendrell han recuperat el Drac del Vendrell, la primera bèstia de foc que va tenir el municipi. Des de l'Associació Drac del Vendrell han treballat durant el darrer any per recuperar aquesta figura que s'estrenarà amb un acte aquest dissabte vinent a la Plaça Nova.