El semàfor del 05 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Francina Saladié
Doctora de la FUNCA

La setena Cursa de la Dona de Reus ja té data, el 5 de maig. La cursa, organitzada per la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA) i l'Ajuntament de Reus serveix per recaptar fons per a la investigació contra el càncer. També busca fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones com a eina per promoure la salut i el benestar. Serà a les 11:00 a la Plaça Llibertat de Reus

 
Joan Maria Llorens
Apicultor d'Alcover

La Casa de la Mel es troba al bell mig d'Alcover. Es tracta d'una botiga-museu amb estris i productes relacionats amb l'apicultura. Joan Maria Llorens, en aquest reportatge que publiquem avui a TarragonaDigital, alerta de la regressió que està patint la població d'abelles actualment i en les conseqüències negatives que pot tenir això pel nostre ecosistema a mig termini. Un lloc, La Casa de la Mel, per descobrir i que tenim a tocar.

 
Pere Martí
President de la Nit d'Artistes de Cambrils

El Festival 'Ràbia' de microcurts ja escalfa motors per la seva segona edició que es celebrarà a Cambrils aquest mes d'abril. El col·lectiu d'artistes locals que l'impulsa vol seguir transformant la ràbia quotidiana en un sentiment positiu, en setè art de petit format. Un festival que no depèn de cap subvenció pública, que reinverteix el que genera dels seus patrocinadors en els premis als microcurts guanyadors i a la gala d'entrega de premis de La Rambla de l'Art i que arriba amb un format 'rabiós' i innovador.