Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d´un caixer del Banc Sabadell amb una persona fent una operació, i una altra imatge d´una mà amb diversos bitllets de 200 euros

La senzilla manera d'aconseguir un regal de 120 € del Banc Sabadell aquesta setmana

L'entitat financera llança un nou compte pensat especialment per a un sector concret de la població

Els treballadors autònoms són un sector que viu en una situació complicada. La tranquil·litat brilla per la seva absència, i la quota mensual que han d'abonar és una ruïna per a moltes persones, que veuen com els seus ingressos disminueixen de cop.

El Gobierno va implementar un nou sistema de cotització per a autònoms basat en els ingressos reals. Ja des d'aquest 2024, la quota ha pujat per als que facturen més, i s'ha rebaixat lleugerament per als treballadors més modestos.

En tot cas, Banc Sabadell ha llançat un compte digital dirigit específicament als autònoms, oferint una sèrie de bonificacions i avantatges dissenyats per satisfer les seves necessitats.

Els beneficis del Banc Sabadell als treballadors autònoms

Una de les característiques més destacades d'aquest compte és la devolució de 120 euros a l'any de les quotes per estar afiliats al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA). Aquest pagament es liquidarà trimestralment i els clients hauran de tenir domiciliat el pagament de la quota al Sabadell. El banc ha remarcat que es tracta d'una condició sine qua non, i els clients podran gaudir d'aquesta bonificació de manera permanent.

A més, el nou compte del Sabadell no té comissions, i proporciona una remuneració del 2% fins a 20.000 euros. Els clients també tenen la possibilitat d'obrir un segon compte de forma gratuïta per a ús personal, que torna 3% dels rebuts de llum i gas sense límit de quantia.

Porta i caixer exterior de l'oficina del Banc Sabadell
El Banc Sabadell ha llançat un nou compte amb diversos avantatges | Europa Press

El director de Banca d'Empreses, Xarxa i Banca Privada de Banc Sabadell, Carlos Ventura, ha destacat que aquesta nova proposta s'emmarca dins de l'estratègia de transformació del banc. L'objectiu és potenciar el lideratge al sector empresarial i la digitalització per a particulars.

Ventura remarca que els autònoms "necessiten més atenció i més específica", i per això el Banc Sabadell ha posat gestors especialitzats a la seva disposició. Els clients podran ser atesos a més de 1.000 oficines, a través dels canals digitals de l'entitat o per telèfon.

El compte digital per a autònoms de Banc Sabadell també ofereix diferents solucions financeres. Terminals de punt de venda personalitzats, solucions digitals de pagaments i cobraments, així com estudis de finançament amb respostes en 48 hores. Així mateix, els clients d'aquest compte podran tenir un datàfon, conegut com a TPV Smart, amb funcionalitats adaptades per a cada negoci.

Amb aquesta iniciativa, Banc Sabadell reafirma el compromís amb els autònoms. L'entitat desenvolupa nous treballs de forma constant per innovar, satisfer les necessitats dels seus clients i captar-ne de nous.