Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´un caixer del Banc Sabadell amb una persona fent una operació, i una altra imatge d´una mà amb diversos bitllets de 200 euros

Els senzills requisits del Banc Sabadell per concedir un regal de fins a 400 euros

El Compte Online d'aquesta entitat financera inclou una sèrie d'avantatges i premis molt interessants

Els bancs, com qualsevol altra empresa o negoci, treballen entre ells per oferir els serveis més atractius. L'objectiu és captar el màxim nombre de clients i conservar els existents, i la competència entre entitats és ferotge i molt dura. Per això, les ofertes i promocions irrompen de manera constant, i brinden una sèrie d'avantatges i recompenses molt interessants.

Un cop dit això, el Banc Sabadell és un dels més importants a Espanya. Entre totes les seves estratègies, el Compte Online sense comissions és un dels plats estrella. El registre pot fer-se en només 10 minuts i des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, i té diversos beneficis.

El Banc Sabadell us pot fer guanyar fins a 400 euros addicionals

El Compte Online Sabadell disposa d'elements molt temptadors per als clients nous, que poden tenir fins a 400 euros en beneficis durant el primer any. A més, ofereix una rendibilitat del 2% TAE en saldos màxims de 20.000 euros, no cobra comissions i no hi ha terminis fixos.

Així mateix, no es fa cap càrrec a les targetes. Ni per l'emissió, ni pel manteniment. El Compte Online no exigeix domiciliar la nòmina ni lliurar rebuts de permanència, i permet retirar diners en efectiu dels caixers de forma gratuïta.

A més, els nous clients poden guanyar 50 euros si fan compres superiors a aquesta quantitat amb la targeta de dèbit. L'oferta finalitza el pròxim 2 de maig, per la qual cosa t'has d'afanyar si estàs interessat.

Reemborsament del 3% de les factures de la llum i el gas

Per si tot això fos poc, el Compte Online Sabadell et torna el 3% dels rebuts domiciliats de la llum i el gas. Es fa de manera trimestral, i el reemborsament s'efectua, com a màxim, el dia 15 del mes següent a la finalització d'aquest període.

Per acabar, el Compte Online també es dirigeix als autònoms. Els treballadors per compte propi són un dels col·lectius més castigats en l'àmbit fiscal i han d'afrontar nombrosos impostos i abonar la quota corresponent. El Banc Sabadell torna fins a 120 euros a l'any per tenir domiciliada aquesta quota.

Banc Sabadell ofereix una promoció molt interessant per a tots els ciutadans d'Espanya. Aquest compte només el poden obrir els residents, per la qual cosa les persones que visquin a l'estranger no poden optar a aquests avantatges. En tot cas, l'oportunitat és única, i es pot fer en 4 senzills passos.

Només has d'escollir un o dos titulars, completar totes les dades requerides i fer una foto i gravar un vídeo amb el mòbil. Un cop fet aquest procés, afegeixes la teva signatura digital i ja tindràs el Compte Online disponible.