Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oficina de treball

El SEPE publica ofertes de feina amb contracte indefinit: paguen a 17 € l'hora

Aquestes noves ofertes de feina us poden interessar per les vostres condicions

Els nivells d'atur en joves i no tan joves sorprenen cada mes amb xifres preocupants. Amb vista a resoldre aquest problema, des del SEPE duen a terme una gran quantitat d'iniciatives relacionades amb l'ocupació.

Una de les últimes alternatives que han cridat l'atenció és que l'organisme ha publicat una bona varietat d'ofertes de treball noves. A més, cal afegir-hi que estan orientades a treballar a Alemanya.

Si tens ganes de créixer en la teva carrera i obtenir un sou molt competitiu, potser t'interessi mudar-te a aquest país europeu. En cas afirmatiu, us deixem tota la informació que ha compartit l'organisme oficial.

Així són les noves ofertes de feina del SEPE

A Alemanya busquen conductors d'autobús. Així ho confirmen des del SEPE, que no ha trigat a publicar aquesta suculenta oferta de feina. En el cas que estiguis interessat en un d'aquests llocs, et pots postular fins al proper 28 de gener de 2023.

Una de les millors coses que trobaràs en aquesta feina és que no cal conèixer l'idioma alemany. A més, tampoc cal tenir experiència en un lloc similar. Però,sí que cal comptar amb permís de conduir classe C en vigor, així com la qualificació bàsica com a conductor professional vàlida a través del codi 95.

Imatge d'un conductor de bus.
A Alemanya busquen conductors d'autobús | Canva

Quines son les condicions d'aquests nous llocs

Ara que ja coneixes una mica més sobre els requisits necessaris per accedir a aquestes ofertes de feina a Alemanya del SEPE, també és important conèixer les condicions.

A canvi, s'ofereix un contracte indefinit de jornada completa. Pel que fa al sou, varia entre els 15 i els 17,20 euros l'hora. Això dependrà de l'estat federat on s'exerceixi la feina. D'altra banda, la part contractant tindrà l'obligació de facilitar als treballadors tots els temes burocràtics. També es compromet a facilitar allotjament.

Com pots sol·licitar aquestes ofertes del SEPE

En el cas que estigueu interessats en alguna de les ofertes del SEPE a Alemanya, heu d'enviar la vostra sol·licitud, així com la documentació requerida, a dos correus electrònics.

Aquests son: info@personalserviceberatung.de i c.mahr@personalserviceberatung.de. De fet, no cal traduir els documents a l'alemany. Això sí, no oblidis adjuntar al correu una còpia del DNI i una del teu currículum vitae.

Quins són els avantatges de treballar a Alemanya

Si t'estàs plantejant mudar-te a Alemanya per treballar, has de saber que són molts els avantatges de prendre aquesta decisió.

1. Grans beneficis per a empleats

En primer lloc, treballar a Alemanya es tradueix a comptar amb diversos beneficis. A més del salari, es reben prestacions diverses, com ara dies de vacances pagades fins a quatre setmanes a l'any o dies de baixa pagats per malaltia fins a sis setmanes, entre d'altres.

Foto d'una mà amb bitllets de 50 euros.
Treballar a Alemanya té diferents avantatges com a sous competitius | CatalunyaDiari

2. Sous competitius

D'altra banda, cal tenir en compte que els salaris a Alemanya son molt competitius. El sou mitjà al país se situa sobre els 58.800 euros a l'any, segons diferents informes.

En comparació amb altres països de la Unió Europea, com Espanya, el salari mitjà a Alemanya és força alt. El gener del 2020, aquest s'ubicava a 9,35 euros l'hora. Les ofertes del SEPE tenen un sou de 15 a 17,20 euros l'hora com hem vist.

3. Obtenir el permís de treball és senzill

A més, un altre dels avantatges de treballar a Alemanya és que el Govern s'ha encarregat de facilitar els tràmits per obtenir un permís de treball. D'aquesta manera pretén que els treballadors externs s'animin a aplicar a les ofertes que van sortint des del país.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp