Imatge de Sergio Busquets.

Sergio Busquets anuncia per sorpresa la seva decisió: ho deixa

Sergio Busquets acaba d'anunciar la seva decisió

Sergio Busquets, punt final. El migcampista de Badia del Vallès anuncia que deixa la selecció espanyola. Tretze anys després del seu debut i amb un Mundial i una Eurocopa a les seves espatlles, Busquets fa una passa al costat i deixarà la selecció de Luis de la Fuente. 

«Sempre, un dels nostres», diuen en un vídeo de comiat de la Fedreació Espanyola de Futbol mentre afageixen: «Gràcies, capità. Gràcies, Busquets». 

I ara què? 

És la gran pregunta. Busquets deixa la selecció, sí; però què passarà amb el seu futur al Barça? El de Badia, pal de paller del Barça dels últims anys, fa temps que valora una sortida rumb a l'MLS, la Major League Soccer dels Estats Units

L'Inter de Miami —equip propietat de David Beckham— va rere les passes del migcampista català i fa temps que s'especula amb la possibilitat que Busquets doni el seu 'si' a l'aventura americana. 

Busquets, home fort de Luis Enrique

Era la vella guàrdia, l'home fort de la selecció. Era innegociable per a Luis Enrique. Fins el punt que Luis Enrique va decidir esperar-lo fins l'últim moment en l'Eurocopa del 2020, quan Busquets va contagiar-se amb la Covid-19

Busquets entrenant amb el Barça
Busquets, un fixe per a Luis Enrique, haurà de decidir ara si segueix al Barça, o se'n va als Estats Units. L'inter de Miami de David Beckham el vol. | FC Barcelona

Luis Enrique, però, no va ser l'únic gran defensor de Busquets. Vicente del Bosque, l'home amb qui Busquets va ser campió del món, va arribar a dir que «si tirés enrere i tornés a ser jugador, m'agradaria assemblar-me a Busquets».  

Ara caldrà veure quin és el recorregut que té Busquets a Can Barça. Si, per una banda, decideix seguir les passes de Gerard Piqué i acomiadar-se del club blaugrana aquest any; o bé si agafa el camí de Jordi Alba i Sergi Roberto i decideix estirar la corda al màxim.      

Sergio Busquets, per tant, punt final a la selecció espanyola. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp