Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Moià.

Toca la loteria en un petit poble català de només 6.000 habitants

La capital del Moianès ha venut un premi important de la Bonoloto

Bones notícies per a la capital del Moianès a les portes de Nadal. Al petit municipi del Moià, amb només una mica més de 6.000 habitants, ha caigut un premi important de la Bonoloto del sorteig que s'ha celebrat aquest dijous 15 de desembre.

L'administració de la Loteria número 1 d'aquest poble ha estat qui ha venut la butlleta premiada, d'un total de 70.000 euros. Es tracta d'un premi de segona categoria, amb cinc encerts i un complementari.

Imatge d'un senyor comprant loteria
L'administració de Loteria número 1 de Moià ha repartit un premi important de la Bonoloto. | Europa Press

La combinació guanyadora ha estat 29, 3, 31, 40, 47 i 24, el complementari, 10, i el reintegrament, 2. També hi ha hagut un altre premiat de la mateixa categoria a Santa Cruz de Tenerife, i només un de primera categoria, que s'ha repartit a Madrid.

Aquest matí la titular de l'administració expressava la seva alegria per haver venut aquest premi. La Bonoloto és un joc d'atzar regulat per l'Organisme Nacional de Loteries i Apostes de l'Estat que es juga diàriament, de dilluns a diumenge, a dos quarts de deu de la nit.

A les portes del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional

I tot això a només una setmana que es torni a celebrar, com cada any, el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional. Un esdeveniment que cada any reparteix sort arreu del país durant aquestes dates tan assenyalades.

Serà el pròxim dijous, 22 de desembre quan tornarà a tenir lloc el sorteig més esperat de l'any. I l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ja ha predit quan es gastarà de mitjana cada ciutadà.

Segons l'organisme, i tenint en compte el preu d'una butlleta del sorteig, valorada en 20 €, s'arribarà a una despesa d'aproximadament 70 €, a uns 9 per persona.

Tanmateix, la Loteria només ocupa el 10% del consum dels catalans durant les festes de Nadal, ja que altres aspectes, com els regals, les vacances o els menjars comporten una despesa encara més gran.

Així i tot, calculen que el consum en la Loteria serà superior a la de l'any anterior, un any marcat per la pandèmia i les restriccions. De fet, la mitjana del 2021 va ser de 61 €, més baixa que en anys anteriors a la Covid-19.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp