Sergio Ramos deixa al descobert la seva ideologia política

El capità del Reial Madrid defensa la tornada del futbol

Sergio Ramos
El capità del Reial Madrid mostra les seves preferències polítiques | CatalunyaDiari

 

Entre les comunitats que no han passat a la fase 1 de la desescalada es troben Catalunya i Madrid, dos dels territoris més afectats pel virus. De moment segueixen amb les restriccions de confinament, a excepció de les sortides al carrer per fer esport o anar a comprar, entre altres. Aquesta situació perjudica de manera clara als comerços, però també a la indústria de l'entreteniment on, al capdavant, es troba el futbol, l'esport de masses per excel·lència i que mou milions d'euros a l'any.

 

Tornada del futbol

Molts consideren que el futbol no és imprescindible en aquesta situació d'excepcionalitat, i critiquen el fet que s'estiguin fent més controls de la Covid-19 als futbolistes que als sanitaris o a altres treballadors que es troben a primera línia del front. Altres, en canvi, ja clamen una tornada de la competició futbolística com més aviat millor. Entre aquests últims es troba el capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, que s'ha posicionat a favor que es comencin a aixecar les restriccions que afecten aquest esport per començar a disputar alguns partits, encara que siguin a porta tancada

 

D'aquesta manera, Sergio Ramos ha deixat clar que està a favor de l'alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida, el qual aposta per passar a la fase 1 com més aviat millor i tornar a la nova normalitat. Així, es volen alleujar les pèrdues econòmiques que ha generat la crisi del coronavirus en molts sectors. 

Un tema que genera polèmica

Sergio Ramos ha manifestat que és necessari que torni el futbol pel gran entreteniment que aquest genera entre la societat, ja que ajudaria a suportar millor aquesta crisi. A més, ha argumentat que serà positiu econòmicament parlant, per tots els diners que mou aquest esport i la gran quantitat de llocs de treball que genera, encara que els estadis estiguin tancats al públic. 

 

Les crítiques no han tardat a arribar, i ja són molts que critiquen un favoritisme per part de les institucions cap a aquest esport. Els futbolistes són els únics que han començat els seus entrenaments de manera individual, cosa que no han permès en altres esports com el tenis, per exemple. A més, la indústria de l'entreteniment no tornarà a retransmetre espectacles musicals o teatrals en molt de temps. 

 

Comentaris

envia el comentari