Sergio Ramos durante la presentación de su documental 'El corazón de Sergio Ramos'. 10 de setiembre de 2019

Sergio Ramos deixa plantat al govern central en una reunió sobre la tornada de la Lliga

El madridista no va acudir a la reunió de capitans per no sortir a la foto amb Salvador Illa i Fernando Simón

Aquest dimarts, 2 de juny, els capitans de l'Atlètic de Madrid, Real Madrid, Barça i Reial Societat es van reunir via telemàtica amb Irene Lozano, presidenta del Consell Superior d'Esports, Salvador Illa, ministre de Sanitat, i Fernando Simón, director del Centre de coordinació d'Alertes i Emergències. En ella, van mantenir una xerrada sobre la tornada del futbol la setmana vinent, més concretament el dijous 11 de juny.

Encara que tot indicava positivament que Sergio Ramos seria el jugador que representaria al Real Madrid a la reunió, acompanyant així a Koke, Gerard Piqué i Asier Illarramendi, el capità madridista es va absentar finalment. En el lloc del jugador blanc va acudir al lateral madrileny Dani Carvajal.

Sergio Ramos va preferir que assistís Dani Carvajal

Diversos periodistes van oferir de forma molt clara l'explicació al perquè de l'absència del capità madridista. Antonio Romero —Cadena SER— va apuntar que el sevillà es va absentar perquè «ha preferit estalviar-se la foto bonica. Motius personals que tenen a veure amb opinions variades de com s'ha gestionat els dos mesos de negociació, i va preferir enviar a Carvajal, lateral del Real Madrid, a un acte que ha estat molt ben venut i ha estat propaganda», va explicar a ' El Larguero'.

Salvador Illa en la roda de premsa de el dimarts, 2 de juny de l'any 2020
Sergio Ramos no va voler sortir a la foto amb Salvador Illa i va plantar al govern | EFE

D'altra banda, Miguel Ángel Díaz, periodista de la Cadena Cope, que segueix l'actualitat diària del Real Madrid, va donar un altre motiu de la plantada de Ramos. «Hauria aparegut si hagués pogut participar en directe i formular alguna pregunta al ministre», va assegurar el periodista.

Durant la reunió a la qual va assistir Carvajal, el ministre Salvador Illa, va qualificar de «fita» la tornada de la Lliga, i va lloar el «comportament exemplar» dels futbolistes  durant els moments més complicats de la pandèmia. A més, els va demanar que segueixin mantenint l'exemple a tota al país, perquè «són un referent, especialment per als més joves».