Imatge de Quique Setién amb l'Alcalde de Calafell

Imatge polèmica: La temeritat de Quique Setién en plena pandèmia del coronavirus

El tècnic càntabre i diversos membres de la corporació municipal de Calafell se salten les directrius sanitàries

El pas de Quique Setién pel municipi de Calafell, al Baix Penedès, ha aixecat polseguera, dies després, fora dels terrenys de joc. L’entrenador del FC Barcelona, que el passat dilluns va visitar l’Escola de Futbol Base de la localitat, ha aparegut al bell mig d’una imatge polèmica, en els temps que corren, en una conducta qüestionada i reprovada per part de la CUP.

La fotografia ha estat criticada per altres agrupacions municipals

A la foto, feta davant del restaurant La Barca de Ca l’Ardet, el tècnic càntabre apareix sense mascareta, braç a braç amb l’alcalde Ramon Ferré, el regidor d’Esports, Seguretat i Protecció Civil, Arturo Peña, i d’altres persones, quasi tots incomplint les mesures bàsiques de seguretat sanitària.

Des de la CUP Calafell, precisament, han apuntat que «s’hauria de donar exemple» per part d’una administració que, amb aquesta imatge, mostra una actitud reprovable, temerària i irresponsable dins del context actual de crisi.

Els cracks del Barça ignoren descaradament el Govern i les recomanacions pel coronavirus

No és la primera vegada que algun personatge conegut del FC Barcelona crea polèmica per saltar-se les recomanacions de les autoritats sanitàries. Fa unes setmanes, just acabar La Lliga, la Generalitat va recomanar als ciutadans de la zona de Barcelona que evitessin desplaçaments o viatges innecessaris. 

Alhora, els jugadors del primer equip del FC Barcelona disposaven d'uns dies de descans abans de tornar a la feina per disputar el que queda de la Champions League on els de Setién s'enfrontaran al Nàpols per confirmar el seu pas a quarts de final.

Uns dies que alguns jugadors no van dubtar en aprofitar per fer unes vacances després de gairebé cinc mesos sense poder sortir de Barcelona. Així doncs Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André TerStegen, Antoine Griezmann i Luis Suárez han obviat la petició de la Generalitat i han decidit deixar per uns dies la capital catalana.

Jugadors, esposes i fills passaran uns dies de vacances lluny de Barcelona. De fet, el francès, Griezmann, ha compartit una imatge a través de les xarxes socials on es veu un dels seus fills a l'interior d'un avió. Segons avança 'MundoDeportivo', Messi i Suárez han marxat plegats, acompanyats de les seves famílies, a Eivissa, on gaudiran de viatges en iot i banys al mar. Un destí on també han viatjat Sergi Roberto i la seva dona.

Per la seva part, Piqué i Shakira marxen a Islàndia, tot buscant un destí més fresc i escapant de les altes temperatures de l'estiu. A Ter Stegen, Arthur, i Umtiti també se'ls ha vist a l'aeroport del Prat esperant per agafar el seu avió.