Daniel Leone

El món del futbol, en silenci: Mor Daniel amb només 28 anys

Daniel Leone, exporter de futbol italià, ha mort als 28 anys a causa del càncer

Daniel Leone, exporter dels equips italians de futbol Reggina i Catanzaro, de 28 anys, ha mort a causa del càncer. Aquesta informació ha estat publicada aquest diumenge pel diari italià 'Corriere della Sera'.

L'exjugador de futbol lluitava contra un tumor cerebral des de l'any 2014. En aquell moment, Leone es va sotmetre a una cirurgia a l'hospital de la ciutat de Reggio Calàbria. Més tard, es va sotmetre a diverses teràpies a Milà fins que va poder tornar als terrenys de joc el gener de 2015.

Malgrat tot, la malaltia va tornar el 2017, obligant Leone a haver de passar per una operació cerebral a l'any següent. Des d'aquella època, i tristament per a ell, Daniel Leone no va poder tornar a jugar a futbol mai més.

Des d'aleshores Leone va seguir lluitant contra el càncer i publicant el seu dolor a través de diverses publicacions al seu perfil d'Instagram. L'últim missatge és del 8 d'agost de 2021, on Leone somriu dins d'un cotxe. «Mira el teu problema i diga-li que seràs el meu miracle per explicar-ho».

Dol a la Reggina després de la mort de Daniel Leone

El condol a la Reggina va començar al conèixer la notícia del porter italià. «El club lamenta la mort de Daniel Leone. Un jove porter que va defensar els nostres colors en l'equip juvenil fins que va passar a formar part del primer equip», publicava el club.

«Daniel va lluitar durant set llargs anys contra una terrible malaltia. La seva extraordinària valentia i el seu somriure sempre estarà viu al cor i a la memòria de tots nosaltres. Des del club, el més sentit condol a la família», deia el missatge del club de Reggio Calàbria.

El seu excompany i amic, Christian Puggioni, també recordava la figura del porter mort als 28 anys després d'una llarga malaltia.

«El buit que deixes és immens, i alguns podrien pensar que has perdut el partit més important de la teva vida. Pobre ximple. Sí, perquè Daniel, vas guanyar ensenyant a tants la dignitat per enfrontar els problemes reals de la vida», sentenciava un els millors amics de Leone.

«Tu m'has ensenyat la valentia de viure el patiment amb força i esperança. Tu m'has ensenyat que pots deixar el teu nom marcat a la memòria de les persones amb l'exemple i la valentia. Feliç últim vol, Daniel Leone».