Xavier Novell i Silvia Caballol

Sílvia, la dona de l'exbisbe de Solsona trenca el silenci i diu què sent realment

Sílvia Caballol revela els seus sentiments a través d'Instagram

L'exbisbe de Solsona, Xavier Novell, torna a ser notícia. I és que la seva dona, per qui va deixar el seu càrrec al bisbat, ha revelat finalment els seus sentiments i s'ha generat una nova polèmica.

Sílvia Caballol ha fet servir el seu compte d'Instagram i ha escrit una carta oberta on ha carregat contra Aleix Albareda, actor solsoní i director de Lo del bisbe, l'obra de teatre sobre la seva polèmica relació sentimental. A més, s'ha sincerat sobre el tracte que ha rebut durant els últims mesos, després que es fes pública la relació.

Foto de Sílvia Caballol.
La dona de l'exbisbe de Solsona ha carregat contra el director de l'obra. | Ajuntament de Súria

«Et veig com un exemple de persona oportunista»

L'obra, que s'estrenava el passat mes de juny al mateix municipi amb un gran èxit, era una sàtira teatral de la relació sentimental entre l'exbisbe i l'escriptora de novel·les eròtiques.

Tanmateix, ara Caballol ha volgut expressar els seus sentiments a través d'una carta dirigida al seu director i acompanyada d'una foto del vídeo de promoció de l'obra en qüestió. «Et veig com un exemple de persona oportunista que ha sabut aprofitar l'ocasió per aconseguir 'el seu moment', al preu que sigui», ha començat.

A més, ha acusat Albareda de no dir la veritat davant de les càmeres. «Vull dir-te que no hem dit mai que donem suport a la teva obra ni tampoc que 'no acceptem la teva invitació a la funció perquè no volem treure protagonisme als personatges'». I prossegueix sobre aquesta qüestió, desmentint l'actor: «tampoc és veritat que ens oferissis un 'passi privat' en què tancaries el teatre només per nosaltres. No hem parlat mai amb tu».

Denuncia escenes denigrants

Tanmateix, ha deixat clar que, encara que l'haguessin convidat a l'obra no hi hagués assistit. «No em ve de gust veure escenes, pel meu gust, tan denigrants». 

I pel que fa al seu personatge, la surienca ha expressat clarament la seva disconformitat. Denuncia que la noia que interpreta el seu personatge s'agenolla davant del bisbe en una escena lasciva. «I sí, és veritat, jo he escrit novel·la eròtica, potser de mal gust per molts, però estava basada en personatges ficticis», es defensa.

Foto de l'obra de teatre 'Lo del bisbe'.
'Lo del bisbe', l'obra de teatre sobre la polèmica relació entre Novell i Caballol. | ACN

Unes declaracions força contundents que ha volgut fer arribar a Albareda, a qui interpel·la directament al final de la carta: «ara sí que pots dir que has obtingut una resposta real».

▶️ Laporta, en estat pur, es desinhibeix i balla amb una aficionada a Las Vegas

Així i tot, aquesta no ha estat l'única carta que ha publicat Caballol al seu compte d'Instagram. La setmana passada va voler dirigir-se a El Mundo i fer-los arribar el seu malestar, després que aquesta publicació carregués públicament contra el matrimoni i la nova família que acaben de formar.