IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els símptomes menys coneguts del coronavirus i que poden passar desapercebuts

És important tenir-los molt en compte

Un metge auscultant a un pacient de coronavirus
Hi ha altres símptomes menys coneguts del coronavirus | acn
 

La febre, la tos o la dificultat per respirar són, sobretot, els tres símptomes que sabem que identifiquen la presència del coronavirus en una persona i que poden arribar a confondre's amb una grip , per exemple. No obstant això, l'OMS —Organització Mundial de la Salut— és la que ha procedit recentment a advertir d'altres senyals que també poden tenir lloc, com són la irritació de gola, la diarrea, el mal de cap, la pèrdua d'olfacte i la del gust o les nàusees.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Però, a més d'això, cal ser conscients que hi ha altres símptomes que potser són fins i tot desconeguts per la població general, però que, de la mateixa manera, van associats a aquest virus. En concret, ens estem referint als següents:

  • Símptomes que es poden identificar amb patir una fallada cardíaca.
  • Una notable sequedat als ulls.
  • Congestió conjuntival.
  • Aparició de grans a la pell. En els peus i a les mans és on més s'ha detectat aquest símptoma que es pot presentar a manera d'urticària, de simples grans, de penellons i fins i tot a tall d'erupcions.
  • Problemes de visió borrosa.

Així mateix s'ha fet públic, a través de diferents mitjans de comunicació, que fins i tot s'han donat altres símptomes encara més greus en alguns afectats per la Covid-19. En concret, ens estem referint a uns molt estranys que han aparegut realment de forma molt puntual, però que cal saber. Es tracta de trombosi venosa profunda, infart cerebral o embolismes.

Com es pot veure, el coronavirus es pot manifestar de diverses formes i a través de diferents senyals. Per això, es fa necessari que els ciutadans estiguin atents a la possible aparició d'aquestes en ells per, de forma immediata, posar-se en contacte amb les autoritats sanitàries i que els realitzin les pertinents proves.


Comentaris

envia el comentari