ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

El sogre de Messi, condemnat a pagar 50.000 euros per assetjament laboral

Una treballadora d'un supermercat, del que és propietari, va denunciar que, després que tenir una baixa per un accident de trànsit, va començar a patir una persecució per part de la família Roccuzzo

El pare d'Antonella Rocuzzo i sogre de Leo Messi condemnat per assetjament laboral
El pare d'Antonella Rocuzzo i sogre de Leo Messi condemnat per assetjament laboral | Instagram

La família de Leo Messi continua acumulant problemes amb la justícia. En aquesta ocasió, ha estat el seu sogre, Jose Roccuzzo, qui ha estat condemnat per la justícia laboral Argentina a pagar uns 2.000.000 de pesos, gairebé 47.000 euros, a una treballadora de la seva cadena de supermercats.

El diari argentí 'La Nación' explicava que els fets denunciats van tenir lloc l’any 2012. Va ser llavors quan l’empleada del supermercat Único de Rosario, en el qual treballava des de 1990, va patir un accident de trànsit que la va obligar a agafar-se una baixa laboral. Des d’aquell dia, segons consta a la demanda, la dona va patir la persecució dels seus caps que «enviaven diàriament al seu domicili un metge de control d’absentisme».  

L'assetjament més greu va començar al final de la baixa laboral

Un cop va acabar la seva baixa laboral, la treballadora es va reincorporar a la seva feina habitual però va ser llavors quan van començar els seus veritables problemes. La família Roccuzzo va pressionar-la perquè renunciés al seu lloc de feina. Per això, segons explicava ella mateixa, li van canviar les seves funcions, li van negar vacances o la canviaven d’horari constantment.

Messi no acudeix a un judici per un ‘contracte fantasma’  

Va ser el mateix jugador argentí del Barça qui va protagonitzar un nou episodi judicial fa unes poques setmanes. Concretament va ser el passat 13 de novembre, quan el futbolista no es va presentar davant del jutjat de primera instància de Girona per un contracte ‘fantasma’ que hauria signat l’any 2004 amb un empresari gironí.

Un constructor d’aquesta demarcació hauria denunciat a Leo Messi i al seu pare per haver incomplert un contracte on es comprometien a pagar-li entre l’1% i el 3% de la fitxa del jugador a canvi d'una feina falsa per Jorge Messi. 

La directiva de Joan Laporta havia rescindit aquell mateix any la relació laboral que mantenia Jorge Messi amb el club blaugrana. Això provocava que el pare del 'crack' argentí passés a estar en situació irregular. Per aquest motiu, segons l'empresari, els hauria ofert contractar-lo a canvi de rebre una part del sou del futbolista, fets que la família Messi nega. 


Comentaris

envia el comentari