La influencer Sofia Cheung penjada d'un penya-segat

Sofia, la influencer de 32 anys que ha mort fent-se una foto

La jove va morir en caure d'un penya-segat perquè va perdre l'equilibri per una selfie

Les ànsies de capturar el moment perfecte posen fi a la vida d'una influencer. La víctima, una instagramer natural de Hong Kong anomenada Sofia Cheung. La jove va morir en caure d'un penya-segat al qual havia anat al costat dels seus amics per fer una fotografia.

La noia, de 32 anys, va començar a ser més popular a les xarxes socials i a tenir més presència cada vegada a Instagram. En aquesta plataforma va començar a acumular fans per les seves arriscades fotografies.

Cada vegada era més comú que la jove visités paisatges i muntanyes de somni per capturar la seva essència des de les altures. A aquesta mateixa, aparentment pujava sense protecció addicional.

Lamentablement, la vida de la influencer Sofia Cheung va acabar fa tot just uns dies. La jove va morir en precipitar-se al buit quan estava al parc Ha Pak Lai.

Els fets van succeir durant un viatge d'amics. Ella estava al costat de tres amics en una zona coneguda com a Pineapple Mountain. Al lloc hi havia una famosa cascada a cinc metres d'alçada.

Segons fonts pròximes al cas, quan la noia va arribar a el punt més alt, va voler posar per prendre una selfie. No obstant això, va perdre l'equilibri i va caure des de dalt cap a terra. Els missatges no van trigar a arribar. Els seguidors de la influencer Sofia Cheung van enviar els seus condols via Instagram.

Cal destacar que l'última instantània que la influencer va compartir a Instagram és de divendres passat, 9 de juliol. En el retrat la jove apareix a la platja, al costat d'una taula de surf. «Millors dies estan per venir. Ells es diuen: dissabte i diumenge», va escriure la jove en el seu últim missatge. Fins al moment comptava amb poc més de 13 mil seguidors.

El seu entorn més proper, així com els seguidors que la coneixien i admiraven, van omplir les xarxes de missatges. No van dubtar a enviar missatges de condol i van lamentar que la influencer Sofia Cheung hagués mort tan jove.

Un tràgic succés

Una influencer torna a ser notícia. La realitat és que aquesta vegada el focus està relacionat amb la tragèdia. La instagramer asiàtica va morir en caure d'una cascada quan intentava prendre una instantània al costat de la caiguda d'aigua.

Un incident realment aclaparador l'ocorregut fa uns dies. La jove i els seus tres amics es van embarcar en un viatge a parc Ha Pak Lai, a Hong Kong. Així ho ha informat el diari local 'Sun'.

El viatge al parc va tenir lloc el passat dissabte. Els amics van viatjar fins al rierol Tsing Dai a Tuen Mun. Allà van decidir fer unes fotos. Un motiu que els va portar a triar aquest lloc situat a la vora d'una cascada. Tot apunta que la influencer va perdre l'equilibri i va caure al buit a una alçada d'uns quatre metres.

Ràpidament els seus amics van trucar als serveis d'emergència. Aquests mateixos es van presentar al lloc i la van portar a l'hospital. Després de la seva arribada, va ser declarada morta pels professionals mèdics.

Cheung sempre publicava les seves imatges en el seu compte d'Instagram. Havia augmentat notablement els seus seguidors i volia ser més popular. La jove de 32 anys es va obrir al febrer d'aquest any el seu compte. En l'última fotografia molts dels seguidors van aprofitar l'ocasió per traslladar el seu condol.

Per a sorpresa de molts, Cheung no és la primera víctima que acaba morint-vos amb una foto desencertada. El gener passat, una dona índia va morir mentre es prenia selfies prop d'una cascada.

Entre octubre de 2011 i novembre de 2017, unes 259 persones van morir traient-selfies en diferents llocs del món.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.