Imatge de Carles Porta al 'Crims' de TV3.

El sorprenent anunci de Carles Porta sobre el 'Crims' de TV3: és imminent

Sorpresa per tots els fans de 'Crims' de TV3

Arriben nous canvis a la graella de TV3. En les darreres setmanes, la televisió pública catalana s'ha vist envoltada de diverses polèmiques. El 'Planta Baixa', presentat per Agnès Marquès i 'El Zona Franca' amb Danae Boronat com a nova conductora del programa, han estat els grans protagonistes. Encara que no per quelcom positiu. 

Com ja se sap, després de la tempesta arriba la calma. Això mateix deu estar pensant el director de TV3, Sigfrid Gras, ja que darrerament, les polèmiques no cessen. Podria ser que per aquest motiu, la direcció ha decidit actuar. I és que des d'aquí us anunciem una notícia que ben segur molts i moltes estàveu esperant amb candeletes. 

L'anunci de 'Crims' 

Tal com ha comunicat El món de la tele, el programa de true crime més estimat de la televisió catalana torna i com no podia ser d'una altra manera, ho fa de la mà del fantàstic Carles Porta. Però això no és el més important. El més meravellós de tot plegat és que 'Crims' torna aquest mes de març. No us ho esperàveu, oi?

 D'aquesta manera, a partir del dilluns 20 de març tornarem a posar llum a la foscor amb un nou episodi de 'Crims'. Tal com ha avançat el mitjà esmentat, el programa de true crime tornarà a TV3 a les 22:05 amb nous capítols. D'aquesta manera, des del Catalunya Diari, us fem un petit spoiler de quin serà el primer cas de la nova temporada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El cas de Jordi Comas

El primer episodi de la nova temporada de 'Crims', tal com afirma El Món de la Tele, parlarà sobre el cas de Jordi Comas. Tot va tenir lloc la nit del diumenge 18 de novembre de l'any 2012, al Baix Empordà. Tres persones van entrar a robar a casa del president de la patronal d'empresaris de Girona i de la seva dona, Carme Hospital. 

Carme Hospital, dona de Jordi Comas
Carme Hospital, dona de Jordi Comas. | Twitter

Aquella nit, Jordi Comas va ser brutalment assassinat i la seva dona va aconseguir viure. D'aquesta manera, en aquest episodi podrem sentir el testimoni de Carme Hospital on ens explicarà en primera persona com va viure aquell terrible succés i com li va canviar la vida per sempre.