Primer pla d'Ariadna Oltra mig somrient i mirant a càmera amb el cap recolzat en una mà

El sorprenent i desconegut secret d'Ariadna Oltra i els seus dos fills: «Va ser dur»

Ariadna Oltra s'ha sincerat com mai abans

Ariadna Oltra s'ha sincerat com mai abans. La periodista de TV3 ha volgut explicar com va viure la seva maternitat. Una que li va arribar més tard del que és habitual.

Va ser en una entrevista l'any 2022 al programa 'Kids XS' de Catalunya Ràdio. Ariadna Oltra explicava als presentadors, Pau Guillamet i Txell Bonet, com va viure aquest procés.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ariadna Oltra, sobre la maternitat: «Va ser dur»

Ariadna Oltra se sincerava sobre la seva maternitat. Va ser el febrer del 2022, al programa 'Kids XS' de Catalunya Ràdio. La presentadora d''Els Matins' de TV3 anava a una entrevista amb Pau Guillamet i Txell Bonet.

I no dubtava a explicar com va viure el procés de la seva maternitat. Ariadna Oltra, de 44 anys, té dos fills, de 7 i 8 anys, amb Txus Navarro, que també treballa a TV3.

Primer pla d'Ariadna Oltra
Ariadna Oltra confessa el més dur de l'etapa de la maternitat a Catalunya Ràdio. | Facebook, Ariadna Oltra

Una maternitat que, confessava, arribava per primera vegada amb 37 anys. Una edat més tardana del que és habitual actualment.

«Els vaig parir per sobre de la mitjana d'edat del primer fill», començava revelant Ariadna Oltra. «El primer el vaig tenir amb 37 anys i l'altre amb 38 anys. Es porten divuit mesos».

«La maternitat m'ha suposat una bufetada a cada galta», deia sobre el procés. «Van ser durs els canvis físics al cos i la realitat logística. És una bufetada de realitat, has de rebaixar i posar-te al teu nivell».

Unes declaracions que també va fer fa uns quants anys, amb motiu de la publicació del seu primer llibre 'Soc feminista i no ho sabia'.

«Jo no sabia res de res. No sabia que després de parir se m'escaparia el pipí perquè hi ha una cosa que es diu sol pèlvic que es dona pel pes del nen», revelava Ariadna Oltra sobre tot allò posterior a l'embaràs.

Ariadna Oltra i els seus dos fills, Nil i Gerard

Ariadna Oltra, com va revelar al mateix programa 'Kids XS', té dos fills en comú amb el càmera i muntador Txus Navarro. Nil, de 8 anys, i Gerard, de 7.

«Connecto molt amb el gran, Nil», començava Ariadna Oltra parlant sobre el seu primer fill. «És molt sensible a nivell emocional. Quan jo estic estressada, ell també ho està. Som vasos comunicants».

No dubtava tampoc a comentar la influència de la pandèmia en els nens. «Els meus fills són fills del confinament. No han anat gaire al cinema. Vam anar a veure 'La patrulla canina' i van dir 'és molt llarga i la música està molt alta'», va confessar Ariadna Oltra.