Primer pla d'Alfred Rodríguez Picó mig somrient i mirant a càmera

Sorpresa: Alfred Rodríguez Picó, torna a TV3 després del seu polèmic adeu de la cadena

Alfred Rodríguez Picó torna a TV3 per quedar-se? Resolem tots els vostres dubtes

Alfred Rodríguez Picó torna a TV3! Sí, ho heu llegit bé. El meteoròleg per excel·lència de la televisió pública catalana, amb el permís de Tomàs Molina i Francesc Mauri, torna a TV3 . Una notícia que ha agafat per sorpresa tota l'audiència, ja que l'adeu de Picó de la cadena va ser una mica polèmic.

Així doncs, l'home del temps més famós de Catalunya torna a la cadena que va abandonar l'any 2002 després de ser assetjat, de diverses pressions i diversos rumors sobre la seva persona. D'aquesta manera podrem gaudir de nou de la seva presència, encara que sigui des del sofà de casa nostra. Però què ve a fer Picó de nou a TV3?

La tornada més esperada

Estem segurs que per a gran part de l'audiència de TV3 la tornada d'Alfred Rodríguez Picó és una gran notícia. Però torna Picó per quedar-se? Doncs sentint-ho molt, tot fa pensar que no. Alfred Rodríguez Picó serà un dels convidats estrella del programa 'Col·lapse' presentat pel periodista Ricard Ustrell.

El cert és que Picó té molta planxa. Molts dubtes per resoldre, ja que com bé és sabut, la seva marxa de la cadena és plena d'incògnites. Així que no us podeu perdre el programa del pròxim dissabte, ja que Alfred Rodríguez Picó tornarà a la que va ser casa seva per resoldre-ho tot.

El polèmic adeu de Picó

Alfred Rodríguez Picó, es va acomiadar definitivament de TV3 el 2002. Des d'aquell moment, van córrer infinitat de rumors sobre el motiu del seu adeu. És per això que Picó, el 2021, en una entrevista realitzada al programa '8maníacs' dels diumenges a 8tv, va voler apagar qualsevol rumor i dir d'una vegada per totes el veritable motiu del seu adeu.

Segons va explicar el meteoròleg, treballava alhora a TV3, Catalunya Ràdio i La Vanguardia i per aquest motiu «vaig col·lapsar. La meva vida no podia continuar així». Picó va explicar que se'n va anar de TV3 perquè estava cansat «no tenia gràcia, i es va dir que jo tenia la sida o que m'havia atropellat un camió o que marxava a Telecinco».

Rodríguez Picó va patir una pressió molt forta, fins al punt de veure's obligat a fer un reportatge per la revista Lecturas «en banyador per demostrar que no tenia el VIH». A més, va patir un episodi homòfob: «Un dia al metro uns caps rapats em van cridar: Eh ets l'home del temps, maricón ».

Imatge del meteoròleg ex de TV3, Alfred Rodríguez Picó
Picó i el seu polèmic adéu de TV3. | Beteve

Assetjament a TV3

El meteoròleg va passar per moments de sobrecàrrega de feina, però aquest no va ser l'únic motiu per dir adeu definitivament a la cadena pública catalana. «Les comarques del Ripollès i la Cerdanya em van declarar l'any 93 persona non grata perquè vaig predir una nevada per diumenge i va arribar dilluns», va confessar.

L'ex de TV3 va assegurar que va necessitar ajuda psicològica perquè «dins de TV3 em van fer un mobbing molt potent i jo no entenia res». Alfred Rodríguez Picó, ja ha fugit de tota aquesta pressió i ara viu plàcidament fent allò que més li agrada.