Sorpresa a Girona per una troballa al riu Onyar que ha espantat als veïns

Ho ha explicat a Twitter l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas

L'escultura, dins del riu Onyar a Girona.
Una imatge de l'escultura al riu Onyar de Girona, aquest diumenge al matí. | Cedida

Bona part del Barri Vell de Girona s'ha trasbalsat el matí d'aquest diumenge, dia 3 de maig, amb una troballa que ha acabat sent, afortunadament, una agradable anècdota. Tot plegat ha començat quan diversos veïns han donat l'alerta després de veure, enmig d'una zona fangosa del riu Onyar, que passa per aquesta àrea de la ciutat, una figura d'un rostre humà.

L'esglai ha estat tal que han avisat els Mossos d'Esquadra, que s'han personat fins al lloc dels fets. Després d'acostar-se fins al punt on es podia observar el que semblava una cara, ha arribat la part divertida de la història que, qui sap, potser ha acabat amb una troballa històrica.

Una escultura que podria tenir valor històric

Es tracta d'una escultura que, atenció, podria pertànyer al segle XVIII o ser, fins i tot, anterior. Tota una troballa, que ha començat amb l'ensurt dels veïns del Barri Vell per si es tractava del cos d'una persona, i que ha acabat resultant en un descobriment de relativa importància històrica.

L'anècdota l'ha explicat a Twitter la mateixa alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en una piulada que ha acompanyat de diverses fotografies de l'actuació dels Mossos i dels veïns aquest migdia al centre de la ciutat. Madrenas ho ha explicat en un to relaxat, detallant que havia viscut «una petita aventura amb alguns veïns del Barri Vell». Aquest és el tuit de l'alcaldessa:


Comentaris

envia el comentari