Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Iglesias

La sorpresa de Pablo Iglesias amb la gran errada de Telecinco

Pablo Iglesias i els tuiters no han passat per alt l'errada de la televisió

Pablo Iglesias ja no és al govern d'Espanya, però el seu nom continua estant molt present als mitjans. L'exdirigent d'Unidas Podemos ha tornat a la palestra els últims dies a causa d'una errada de Telecinco. Als informatius de la cadena han tingut una confusió i les xarxes no han passat per alt els fets.

Pablo Iglesias torna sense voler a la primera plana

La guerra a Ucraïna després que Rússia l'ataqués ha estat una de les notícies més importants dels darrers dies. Totes les cadenes s'han bolcat de ple a explicar el que està passant i fins i tot han alterat la programació aquesta setmana passada. Telecinco per la seva banda va preferir fer-se ressò dijous passat d'aquesta notícia directament als seus informatius del migdia.

David Cantero
Telecinco ha continuat amb la seva emissió habitual | Mediaset

David Cantero i Isabel Jiménez van dedicar pràcticament tota l'emissió al conflicte bèl·lic. Durant el mateix van emetre també la compareixença que va realitzar Pedro Sánchez des del Palau de la Moncloa després de la reunió del Consell de Seguretat Nacional.

L'informatiu estava a punt d'arribar a la fi quan la presentadora de Telecinco es va equivocar, i les xarxes socials no ho van poder passar per alt, i molt menys Pablo Iglesias. La companya de David Cantero va donar una informació sobre la crisi del Partit Popular i li va canviar el cognom a Pablo Casado.

Primer pla Isabel Jiménez
Isabel Jiménez s'ha equivocat | GTRES

«La més destacada, la de Pablo Iglesias que finalment es mantindrà com a president del partit fins al congrés extraordinari del mes d'abril. Aquest és el resultat d'una altra jornada agònica per al líder del PP que durant cinc hores va sentir com alguns presidents li exigien la dimissió immediata», va assenyalar la presentadora.

La curiosa resposta de l'expolític

Aquest lapsus va despertar l'alarma entre els usuaris de Twitter que van aconseguir que l'anècdota arribés al mateix Pablo Iglesias.

«El que em faltava...», va escriure en un tuit l'expresident d'Unidas Podemos en to irònic i jocós.

Pablo Iglesias durant les festes del PCE amb motiu del centenari el 25 de setembre de 2021 a Rivas
Pablo Iglesias no s'ha pogut contenir | GTRES

L'expolític va incloure a la publicació un vídeo amb la decisió d'Isabel Jiménez. Hi va rebre una allau de reaccions dels tuiters. Gairebé 20.000 usuaris de Twitter van fer clic en el botó 'm'agrada' i més de 3000 van compartir el tuit.

«Gairebé m'ofego amb l'aigua que estava prenent» o «sempre estàs en tot» són alguns dels missatges que va rebre Pablo Iglesias.

«Pablo, hi ha alguna cosa que ens vulguis explicar?» també apareixia a la xarxa social de l'ocellet blau.

Pablo Iglesias, exlíder no només d'una formació política

Altres internautes van voler anar un pas més enllà. Directament van aprofitar l'ocasió per rememorar errors cèlebres de televisió també relacionats amb Pablo Iglesias.

El 2014, la presentadora, Ana Belén Roy, va tenir un petit lapsus als informatius de TVE en confondre el líder del partit polític 'Podemos' amb 'Pokémon', la sèrie de dibuixos animats.

Pablo Iglesias
No és el primer cop que s'equivoquen amb Pablo Iglesias | GTRES

La conductora del programa es va adonar de l'error immediatament, va rectificar i va continuar donant la informació. I és que 'l'Operació Pokémon' no tenia res de política i el subconscient la va trair.

Aleshores el lapsus de la presentadora tampoc va passar desapercebut en xarxes i alguns van tirar d'ironia.

«Pablo Iglesias deixa la política i es dedica a entrenar Pokemons», va fer broma llavors un usuari a Twitter.

És clar que qualsevol es pot equivocar, però si es fa públicament i a la televisió inevitablement no pot passar desapercebut.

Segur que Isabel Jiménez no li ha donat gaire importància al que s'ha comentat a les xarxes. I és que és una professional que està diàriament davant de les càmeres i de vegades passen aquest tipus de situacions incòmodes.