La gran sort d'una administració de Catalunya: 30 dies oberta i ja ha repartit 500.000€

L'administració de loteria número 1 d'Anglès està situada al carrer de la Indústria

Imatge del sorteig de la Loteria de Nadal 2020
L'administració de loteria número 1 d'Anglès (Selva) ha repartit avui el tercer premi de la loteria de Nadal| Catalunya Diari

L'administració de loteria número 1 d'Anglès (Selva) ha repartit mig milió d'euros aquest dimarts al matí a través del número 52472, el tercer premi de la rifa de Nadal. Maria José Couso ha afirmat que estava molt il·lusionada per haver venut el número premiat ja que tan sols fa un mes que és la propietària d'aquesta administració de loteria.

L'administració està situada al carrer de la Indústria i tan sols ha venut una sèrie d'aquest número, premiat amb 50.000 euros per dècim. De moment, Couso ha assegurat que no ha vingut cap dels afortunats amb el tercer premi, però sí que alguns curiosos han passat al llarg del matí per felicitar-la i saber quin número havia venut. Ara, confia que pel sorteig de Reis torni a repartir més diners.

La il·lusió de poder repartir tants diners

Amb alegria i una il·lusió que desbordava, la Maria José atenia aquest dimarts al matí tots els curiosos que passaven per l'administració número 1 de loteria d'Anglès (Selva). La majoria d'ells aprofitaven per mirar si els havia tocat alguna cosa de la loteria, tot i que cap d'ells assegurava tenir el 52472, el número premiat amb 500.000 euros per cada sèrie en la rifa de Nadal.

La resta, aprofitaven per demanar quin premi havia tocat i felicitar-la. L'expectació mediàtica feia saltar les alarmes dels veïns del municipi, que en veure càmeres de vídeo i fotògrafs davant de l'administració sospitaven que algun premi del sorteig d'aquest dimarts.

Però mentrestant la Maria José encomanava la seva alegria i il·lusió. No és per a menys, ja que tan sols fa un mes que porta aquesta administració de loteria. De fet, el 23 de novembre va signar el traspàs amb els antics propietaris que tenen el local al carrer de la Indústria del poble de la Selva. Per això no s'esperava gens que aquest any repartís mig milió d'euros.

Una vegada ha sortit el número per la tele, no se'n feia a la idea. De fet, fins que no l'ha trucada el seu home confirmant que havien venut el número premiat, no ha començat a assimilar que havien repartit mig milió d'euros. Amb una eufòria que desbordava, la Maria José ha atès als mitjans que a poc a poc s'acostaven fins a l'administració de loteria.

Tenia una ampolla de cava a punt per poder celebrar el tercer premi, però ha costat poder-lo celebrar perquè al principi ningú s'acostava a l'administració. Finalment, ha destapat l'ampolla ruixant als pocs curiosos i a la premsa, entre crits d'alegria. «Ho he gaudit molt», afirmava després de buidar tot el cava. Poc després, la Maria José ha penjat un cartell anunciant que havien venut el número premiat amb 50.000 euros per cada dècim a la porta.

Segons ha explicat la mateixa administradora de loteria, tots els números venuts han estat per finestreta, tot i que desconeix si era gent d'Anglès o no. Ara, confia que aquest premi sigui el primer de molts que repartirà. Per això ja s'ha marcat el proper objectiu: tornar a entregar un número premiat pel sorteig de Reis.


Comentaris

envia el comentari