Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un venedor de Loteria assenyalant els dècims del sorteig del Nen que té a la seva administració

El sorteig de la BonoLoto deixa milers d'euros a Catalunya

Un encertant de segona categoria va segellar a Puig-reig una butlleta premiada amb 92.000 euros
Un venedor de Loteria assenyalant els dècims del sorteig del Nen que té a la seva administració
Una butlleta segellada a Puig-reig ha deixat 57.000 euros al municipi barceloní. | Cedida

El sorteig de la BonoLoto d'aquest dimecres a la nit ha deixat milers d'euros a Catalunya. Concretament, una butlleta segellada a Puig-reig, a la comarca del Berguedà, ha estat premiada amb 92.359,90 euros, corresponent al premi de segona categoria, cinc números encertats més el complementari. La combinació guanyadora del sorteig, que ha deixat un premi del mateix import a Santa Cruz de Tenerife i 635.000 euros a València, està formada pels números 20, 21, 23, 30, 36 i 38, amb el 2 com a número complementari i el 0 com a reintegrament.

La butlleta guanyadora s'ha segellat al despatx receptor número 13.770, situada al carrer Llobregat, 3, del municipi barceloní. Cal recordar que l'any 2009, Puig-reig va rebre una pluja de milions d'euros, gràcies al tercer premi de la Loteria de Nadal, que va regar la vila amb 35 milions d'euros.

Barcelona, província afortunada els darrers dies

El premi d'ahir de la BonoLoto a Puig-reig no ha estat l'únic que ha somrigut a Catalunya en els darrers dies. La província de Barcelona ha estat agraciada amb altres dos premis dels sortejos de Loterías y Apuestas del Estado, concretament la BonoLoto i l'Euromillones. Així, el passat dissabte, una butlleta de la BonoLoto segellada a Sant Andreu de la Barca va deixar 57.000 euros al municipi barceloní.

Més elevat, però, va ser el premi que es va endur una persona que va validar una butlleta de l'Euromillones pel sorteig del passat divendres. Fins a 151.000 euros va repartir la loteria europea des de l'administració de loteria núm. 78 de la capital catalana, situada al carrer Còrsega —cantonada amb el carrer Muntaner.