El sorteig de l’Extra de Nadal de l’ONCE reparteix 8 milions d’euros a Catalunya

S'han repartit 22,9 milions d'euros a tot l'estat espanyol

El primer premi del sorteig de l'Extra de Nadal de l'ONCE, celebrat aquest dimecres 1 de gener, ha repartit 8 milions d'euros a Catalunya. Segons afirma l'organització en un comunicat, el número premiat, el 07.911, ha estat venut a Barcelona i el Prat de Llobregat, amb 4 milions d'euros a cada municipi.

Marina de Julián, la venedora que ha repartit 10 cupons premiats amb 400.000 euros a Barcelona, assegura sentir-se «molt contenta i emocionada per haver donat un premi tan gran i que, a més, ha estat molt repartit pel barri». En total, s'han repartit 22,9 milions d'euros a tot l'estat espanyol, amb butlletes premiades a Canàries, Andalusia, Comunitat Valenciana, Madrid, Euskadi, Extremadura, Galícia i Catalunya.

La segona comunitat autònoma premiada ha estat Canàries, amb 5,2 milions d'euros a Tenerife, mentre que a Andalusia han obtingut 4 milions d'euros a Vélez (Màlaga). A Benidorm s'han repartit 800.000 euros, a Lugo 400.000 euros més i finalment a Tres Cantos (Madrid), també amb 400.000 euros.

Segon i tercer premi

El segon premi ha deixat 2,92 milions d'euros a localitats d'Andalusia (Sevilla, Huelva i Vélez-Málaga) i la Comunitat Valenciana (Alzira, Alfafar, Massanassa, Tavernes de la Valldigna, Benidorm i Altea). El tercer premi ha deixat 1,18 milions, 320.000 dels quals han anat a parar a Euskadi i la resta a Saragossa, Madrid, Valladolid, Esplugues de Llobregat (Barcelona), Lebrija (Sevilla), Valmojado (Toledo), Villar del Rey (Badajoz) i Albatera (Alacant).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari