Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Loteria

Sorteig de la loteria del 12 d'octubre per ser un nou milionari

Els participants d'aquest sorteig opten a un premi especial de 15 milions d'euros

Aquest dissabte 15 d'octubre del 2022 se celebrarà el Sorteig Extraordinari de la Hispanitat de la Loteria Nacional. Es tracta d´un sorteig especial en commemoració del Dia de la Hispanitat que se celebra aquest dimecres. Aquest extraordinari sorteig posa en joc 105 milions d'euros en premis.

La Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE) celebra aquest dissabte el Sorteig Extraordinari de la Hispanitat. Serà l´aperitiu abans del plat fort, que arribarà el 22 de desembre amb el Sorteig de Nadal. Els dècims del sorteig ja són a la venda des de fa setmanes.

Normalment aquest sorteig se celebra en dates pròximes al 12 d'octubre, però aquest any es retarda fins dissabte. El bombo començarà a rodar el dissabte 15 d'octubre a les 13 hores, hora peninsular. Descobreix a continuació com comprar dècims per al Sorteig de la Hispanitat i quant pots guanyar.

Premi especial de 15 milions

Loteries i Apostes de l'Estat ha posat a la venda des de fa setmanes els dècims de la Loteria de la Hispanitat. Per comprar dècims de la Loteria de la Hispanitat ho pots fer a través dels canals habituals de venda, als punts de venda físics o a través de la pàgina web.

Loteria
Dècim del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal | LOTERÍA

Cada dècim costa 15 euros i permet aspirar als suculents premis que deixa aquest sorteig de la loteria nacional. El primer premi està valorat en 1,3 milions d'euros la sèrie (130.000 euros per dècim) i el segon premi consta de 250.000 euros a la sèrie (25.000 euros per dècim).

Tot i això, el més cobejat del Sorteig Extraordinari de la Hispanitat és el Premi Especial, valorat en 15 milions d'euros per dècim. També hi haurà premis menors de dues, tres i quatre xifres. Els guanyadors d'aquests premis menors poden obtenir des de 300 fins a 3.750 euros.

Pluja d'euros a Espanya

El sorteig ordinari de la Loteria Nacional se celebra tots els dijous i dissabtes, i posa en joc un primer premi de 600.000 euros la sèrie. Els que encertin el segon premi s'emporten 120.000 euros (és a dir, 60.000 euros i 12.000 per dècim). També compta amb diversos premis menors.

A més, la Loteria Nacional presenta una sèrie de sorteigs extraordinaris que es fan en dates assenyalades. Per exemple, el Sorteig Extraordinari de Nadal (22 de desembre) o el Sorteig del Nen (6 de gener). També celebra el Sorteig d'Hivern (15 de gener) o el de Sant Valentí (14 de febrer).

Altres sorteigs extraordinaris de la Loteria Nacional són el del Dia del Pare (19 de març) i el del Dia de la Mare (1 de maig). Aquests sorteigs es caracteritzen perquè el dècim val més diners, però també posen en joc quantitats més altes. Si els jugadors l'encerten, es poden fer milionaris.

Ja arriba el Sorteig de Nadal

El pròxim 22 de desembre se celebrarà el Sorteig Extraordinari de Nadal, el sorteig més gran de la Loteria Nacional a Espanya. El dècim costa 20 euros i es posen en joc més de 5.200 milions d'euros. El premi més cobejat és 'El Gordo', valorat en 4 milions d'euros la sèrie (400.000 euros per dècim).

Foto del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal
El Sorteig de Nadal reparteix il·lusions el pròxim  22 de desembre | EP

Des del 5 de juliol ja estan a la venda els dècims del Sorteig de Nadal, que pots adquirir als punts de venda habituals. També pots buscar el teu número i comprar-lo a través d'internet, a la web oficial o a les principals administracions de loteria. Aquest any es posen a la venda 180 sèries, en lloc de 172.

El ritme de vendes està sent molt elevat perquè cada cop més espanyols compren loteria de Nadal. Alguns números són molt buscats, i és probable que s'esgotin en pocs dies. Per això, si ets supersticiós i t'agrada especialment algun número, hauràs d'afanyar-te si no vols quedar-te sense ell.