Imatge d'un quiosc de l'ONCE

El 'Sueldazo' de l'ONCE cau a Catalunya: 2.000 euros al mes durant 10 anys

El sorteig d'aquest passat dissabte ha premiat un veí de Tona

Cap de setmana afortunat a la comarca d'Osona gràcies al sorteig de l'ONCE. Així, un afortunat veí del municipi de Tona ha estat agraciat amb el 'Sueldazo' de 2.000 euros al mes durant deu anys, després d'haver comprat el cupó guanyador del sorteig que es va celebrar aquest dissabte 22 de gener. El premi total que rebrà l'afortunat posseïdor del bitllet és de 240.000 euros.

En aquest sentit, el venedor que ha repartit la sort amb el 'Sueldazo' del Camp de Setmana de l'ONCE al municipi osonenc és José Manuel Sánchez, que té un quiosc a la plaça de l'Hostal de Tona. Cal recordar que Tona pertany a l'agència de l'ONCE de Vic, que presta serveis a 274 afiliats i que compta amb 67 agents venedors.

Un sorteig amb milers d'euros en joc

El 'Sueldazo' del Cap de Setmana de l'ONCE sorteja, tots els dissabtes i diumenges, un premi de 300.000 euros, als que cal sumar 5.000 euros mensuals durant 20 anys al cupó que coincideixi amb les cinc xifres i la sèrie.

Així mateix, l'ONCE sorteja quatre premis addicionals de 2.000 euros mensuals durant deu anys. Un d'aquests premis ha estat el que ha somrigut un veí de Tona.