Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Uns obrers revisen documents davant d'una refineria, ia l'esquerra, un home amb els braços en senyal de felicitat.

Sous de fins a 50.000 euros i bones condicions: el país que contracta espanyols

Tenen una sèrie de vacants de feina molt interessants i, a més, ofereixen allotjament i viatge gratuït

Treballar a l'estranger ha esdevingut una tendència a l'alça. Molts joves, davant les dificultats de trobar feina a Espanya, opten per marxar fora i guanyar-se la vida en un altre lloc que ofereixi millors condicions. El gener del 2024, l'atur juvenil va vorejar el 28%, sent el percentatge més alt de tota la Unió Europea.

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), conscient d'aquesta situació, ja ha publicat altres vegades ofertes de treball a països com Malta. Ara, Alemanya també busca treballadors per cobrir vacants a l'educació infantil o a la cuina de l'aeroport de Munic.

Tot i això, la xarxa 'Eures' informa que el país germànic necessita empleats en la construcció o l'electricitat, i ofereix salaris mitjans de fins a 50.000 euros a l'any. No cal experiència prèvia per al procés de selecció i el nivell d'estudis no és un factor important. A més, les empreses brinden una formació gratuïta, i les persones seleccionades viatjaran gratis a Alemanya i treballaran a temps complet.

Quines vacants té Alemanya?

Els llocs de treball sol·licitats són diversos. Hi ha vacants de mecànic industrial amb contracte indefinit, però demanen experiència d'1 any i tenir carnet de conduir. També busquen electromecànics a temps complet, que tinguin coneixements informàtics i un nivell mitjà-baix d'alemany.

Una altra vacant és la de soldador, amb possibilitat de tenir contracte indefinit. L'empresa ofereix transport i allotjament, i inclou bonificacions per riscos i per treballar en diumenges i festius. Alhora, es necessiten treballadors per a instal·lacions de calefacció, aigua i sanejament, i la formació i allotjament són a càrrec de la companyia en qüestió.

Per acabar, es pot aplicar a muntador d'estructures. L'allotjament és gratuït i les despeses de viatge cobertes, però és recomanable saber una mica d'alemany i tenir compromís de permanència al país.

Muntatge amb una imatge de fons d'un treballador amb les coses d'oficina recollides en una caixa i una altra imatge d'un sobre ple de bitllets de 50 euros
Si estàs disposat a anar-te'n a un altre país, pot ser la teva oportunitat | Alfernec, Freedomz

Què cal fer per inscriure's a aquestes ofertes?

Els interessats poden entrar a la pàgina d'Eures i buscar la feina desitjada i seleccionar el país on treballar. A més a més, es pot filtrar segons l'horari laboral que vulguis tenir. Podeu anar directament punxant en aquest enllaç.

Un cop punxeu sobre una oferta, apareixen detallats els requisits i els terminis d'inscripció per a cada lloc. Només cal seguir els passos i posar-se en contacte amb l'empresa a través del telèfon o correu electrònic facilitat.