L''Spiderman' francès esacalant la Torre Agbar de Barcelona el 4 de març de 2020

L''Spiderman' francès escala la torre Agbar de Barcelona

Alain Robert, de 56 anys, és un escalador conegut mundialment que destaca pel seu estil solo lliure en edificis emblemàtics

L''Spiderman francès' de 56 anys, Alain Robert, està escalant ara mateix la torre Agbar de Barcelona, tal com es pot veure en vídeo que ha publicat 'La Vanguardia'. Robert ja va escalar la torre l'any 2006 i el 2007. L'home té un palmarès envejable en conquerir cims arquitectònics: la torre Sears de Chicago, de 443 metres; l'Empire State de Nova York, de 381 metres; la torre de Sydney, de 305 metres; el Burj Khalifa de Dubai, l'estructura més alta del món, de 828 metres; i la torre Eiffel, de 300 metres, entre d'altres.

En baixar de la torre, els Mossos d'Esquadra i els Bombers de Barcelona l'estaven esperant i l'han fet entrar en el camió dels efectius d'emergències.

Problemes legals

Alain Robert no demana gairebé mai cap mena de permís per escalar els edificis i, per això, sempre que apareix públicament fent-ho genera un desplegament policial i mediàtic. En nombroses ocasions ha estat detingut per les autoritats i multat.

També et pot interessar...