Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de dos treballadors de supermercat a la secció de fruiteria

Un supermercat busca empleats per tot Catalunya: No demanen experiència, només ganes

Si busques feina és molt probable que aquestes ofertes de feina t'interessin

Estàs buscant feina i no tens experiència? T'agradaria treballar en un supermercat i formar part d'un equip dinàmic i professional? Si la resposta és sí, aquesta és la teva oportunitat. Una cadena de supermercats ara està contractant per tot Catalunya i no demana experiència, només ganes de treballar i aprendre.

 

Cada dia milers de persones al nostre país van als supermercats a comprar tot el que necessiten pel seu dia a dia. Són establiments responsables de proporcionar a la població una àmplia gamma de productes necessaris per a l'alimentació i la llar. I ara pots treballar en un.

 

Aquesta és la coneguda cadena que busca empleats

 

A Espanya, hi ha milers de supermercats de diferents cadenes, cadascun amb la seva pròpia identitat i una sèrie de productes que els diferencien de la resta. Tot i això, avui parlarem específicament d'una oferta laboral a Supermercats DIA que està fent parlar molt.

 

Tot i que Supermercats DIA ha venut part dels seus establiments a Alcampo, continua conservant una gran quantitat de botigues. De fet, actualment està buscant personal per a la temporada d'estiu que s'acosta.

 

Imatge de la façana d'un Dia
La cadena de supermercats Dia vol ampliar la plantilla | Europa Press

 

Quines són les ofertes de feina disponibles en aquest supermercat?

Les oportunitats laborals que estan disponibles actualment ofereixen salaris força atractius. Aquests sous oscil·len entre un mínim de 1.100 euros mensuals i poden arribar fins a 1.500 euros al mes en alguns casos.

 

Els llocs que impliquen més responsabilitat, en general, ofereixen un salari més elevat, arribant als 1.500 euros mensuals en una jornada completa de 40 hores setmanals. També hi ha l'opció de treballar a mitja jornada per 20 hores a la setmana, amb un salari de 635 euros.

 

Per optar a aquestes vacants, cal com a mínim haver completat l'educació secundària obligatòria (ESO), i en la majoria dels casos no s'exigeix experiència prèvia.L´experiència prèvia en atenció al client serà un plus per als candidats, així com la possibilitat d'adaptar-se a diferents horaris i de treballar els caps de setmana.

A la Delegació Levante, per exemple, es busquen peixaters/es a Los Alcázares, mentre que a La Manga es necessiten carnissers/es i un peixater/a per treballar a temps complet. A la Costa Brava es busquen caixers i reposadors, i a El Ejido es requereix personal per a la secció de peixateria.

 

A Sabadell, DIA busca un esteticista/maquillador/a per treballar 30 hores setmanals. En canvi, a Tossa de Mar cal un assistent de vendes Clarel per treballar 20 hores a la setmana.

 

A Oriola es demanen mossos de magatzem per treballar 40 hores a la setmana, i a Tortosa i a l'Ampolla es busquen dependents Clarel per treballar a jornada parcial.

 

A Vilassar de Mar cal un assistent de vendes Clarel per treballar 15 hores a la setmana, i a Barcelona i Vic es requereixen esteticistes/maquilladors/es. Finalment, a Lleó es necessita personal de seccions de productes frescos. Concretament, per a la secció de peixateria.

 

Imatge de la secció de fruites i verdures d'un supermercat
Com veiem, les possibilitats de treball són molt altes | Getty Images

 

Com ens podem apuntar als llocs de treball?

Per poder accedir a qualsevol d'aquestes vacants, només cal que visitis el portal d'ocupació de Supermercats DIA i seleccionis l'oferta que més t'interessi.

El procés de selecció és molt senzill. Quan accedeixis al portal d'ocupació de Supermercats DIA, podràs veure totes les ofertes de treball disponibles actualment. En cadascuna es detallen les funcions i responsabilitats del lloc, així com els requisits necessaris per poder optar-hi.

 

Un cop hagis seleccionat l'oferta que més t'interessa, hauràs de completar un formulari amb les teves dades personals i professionals.En aquest formulari, se't demanarà que adjuntis el teu currículum vitae i una carta de presentació. Hi hauràs d'explicar per què t'agradaria treballar a Supermercats DIA i quines són les teves principals habilitats i competències.

Així que ja saps: si estàs buscant feina, especialment durant el període estival, aquest és el teu moment. I és que aquesta cadena de supermercats vol trobar treballadors per tot Espanya.