Imatge d'un supermercat.

El supermercat més barat d'Europa és a Catalunya

El seu valor afegit és la compra col·lectiva

No són fàcils els temps que corren. L'encariment de molts productes de primera necessitat està afectant de manera notòria les nostres butxaques.

Entre l'augment del cost dels carburants, el gas natural, la llum, ara també apuja el preu d'alguns productes alimentaris.

Per aquest motiu, és molt necessari estrènyer-se el cinturó i pensar-nos dues vegades a quin supermercat anem a comprar, ja que la varietat és enorme i els preus cada vegada més competitius.

D'aquesta manera, tot el que puguem estalviar serà benvingut i si és en productes d'higiene personal i alimentació de qualitat millor que millor.

El supermercat més barat està a Barcelona

El nom d'aquest establiment alimentari és 'Shopbuo' i es tracta d'un supermercat en línia, encara que disposa de moltíssims punts de recollida perquè els seus clients puguin anar a buscar la seva compra.

Això si, de moment, només treballen a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. Tot i que han confirmat, que en un futur tenen pensat expandir-se en diversos punts de l'Estat. 

Pots estalviar fins a un 40% de mitjana

'Shopbuo' s'autodefineix com el supermercat més barat d'Europa. La manera de comprar-hi, però, no és la convencional, el seu valor afegit és la compra col·lectiva.

En què consisteixen les compres en grup?

És molt senzill i còmode, ja que ho podeu fer des del sofà de casa vostra, en el transport públic o fins hi tot des de la feina. L'únic que necessiteu és un telèfon mòbil.

El procés consisteix que un grup de persones que no es coneixen, accedeixen a la pàgina web o a l'aplicació de l'empresa.

Un cop hi són dins, apareixen tots els productes disponibles i el que s'ha de fer és unir-te als grups dels aliments que t'agradaria comprar. A partir d'aquí, mitjançant una compra col·lectiva, s'aconsegueix un preu molt més barat.

Quan has fet la compra, aquell grup de persones s'elimina i el client, de manera individual, decideix on recollir la seva adquisició. 

20 punts de recollida

La companyia disposa de 20 punts de recollida per tota la ciutat comtal. Però això no és tot, ja que també hi ha servei d'entrega a domicili a través d'empreses d'enviaments de comandes com 'Glovo'.