Polèmic concert de Taburete, grup del fill de Bárcenas, a Barcelona

Els artistes de pop rock han actuat al recinte de Montjuïc, acompanyats pel català Miki d''OT'
Taburete treu la bandera espanyola a Barcelona 2019
Taburete ha tret la bandera espanyola durant el seu concert a Barcelona cridant «visca Espanya!» | Instagram (@taburetegram)

Taburete ha tret de nou la bandera espanyola a Barcelona. El grup de pop rock on canta el fill de l’extresorer del PP Luis Bárcenas, qui està a la presó, ha actuat al recinte de Montjuïc, tornant a la ciutat després d’uns mesos i Willy Bárcenas ja ha sortit a l’escenari onejant la bandera i cridant «visca Espanya!».

 

A més, entre el públic també hi havia moltes banderes espanyoles i aquests també han cridat: «Visca Barcelona, visca Catalunya i Visca Espanya», com es pot veure al vídeo que ha compartit 'Crónica Global' al seu canal de YouTube. Cal destacar que el català Miki, d''OT', va actuar amb ells.

  

 

 

 

 

Aquesta escena ja es va repetir a finals de setembre de l’any passat a la sala principal de la discoteca Razzmatazz, on Taburete va actuar davant d’unes 600 persones i també van cridar «visca Espanya», onejant les banderes espanyoles i, fins i tot, fotografiant-se amb ella i tot el públic de fons.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari