Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del Juanito de la Boqueria.

Tanca per sempre el mític Bar Pinotxo de la Boqueria de Barcelona

El bar tanca definitivament després de la jubilació del seu amo, en Juanito Bayén, fa dos mesos

Un adeu per sempre, dels que fan mal. La notícia inimaginable ha acabat passant: el mític Bar Pinotxo de la Boqueria tanca per sempre. Obert des del 1923 i amb en Juanito Bayén com alma mater, el local va tancar el passat diumenge, 19 de febrer. 

El local canvia de propietat després que en Juanito, de 89 anys, es jubilés fa només dos mesos. Segons Betevé, una disputa entre l'amo del local, en Juanito, i els seus nebots ha acabat provocant que el local hagi acabat sent traspassat. 

Segons explica l'ARA, les desavinences per la gestió, titularitat i l'explotació del bar haurien estat decisives perquè el mític negoci acabés sent traspassat. Des de la direcció de La Boqueria admeten que la notícia els ha agafat a contrapeu i que no saben quin serà el futur de la parada. 

La nova propietat recaurà ara en mans del Bar Central, situat al mateix mercat de la Boqueria i que també té diversos negocis a La Rambla. 

Imatge del Bar Pinotxo de La Boqueria de Barcelona.
El Bar Pinotxo, amb el Juanito com a alma mater, tanca per sempre. El local estava obert des de l'any 2023 i era part de la història de Barcelona. | TripAdvisor.

La Boqueria, en plena renovació

L'Ajuntament de Barcelona ha invertit 1,4 milions d'euros per renovar els 3.600 metres quadrats de paviment del mercat de la Boqueria. El consistori de la capital catalana va explicar que l'obra forma part de la inversió de més de 4,5 milions de pla de manteniment que l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona destina a arranjar els interiors dels mercats de la ciutat. 

Durant aquest temps, el Bar Pinotxo s'ha mantingut tancat. Diumenge passat a les sis del matí, però, el Pinotxo reobria com si es tractés d'una jornada normal. Però no ho seria. Per a sorpresa de la clientela, el bar abaixava per sempre la persiana i se n'anava així part de l'essència de la Boqueria i part de l'essència de Barcelona

Fins sempre, Bar Pinotxo.  

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!