YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tanca l'NBA Cafè de Barcelona per la crisi del coronavirus

Els responsables del restaurant, que va obrir portes l'any 2016, han comunicat la decisió a través de les xarxes socials

Imatge de l'interior de l'NBA Cafè de Barcelona
El primer restaurant temàtic dedicat a l'NBA a Europa va obrir portes a Barcelona l'any 2016. | Europa Press

L'NBA Cafè de Barcelona, tancat des de fa més de dos mesos per l'estat d'alarma, no reobrirà les seves portes a conseqüència de la crisi del coronavirus. El restaurant, ubicat al número 120 de les Rambles, ha anunciat el seu tancament definitiu a través de les xarxes socials. L'espai temàtic del bàsquet nord-americà va iniciar la seva activitat el setembre del 2016, sent el primer restaurant de l'NBA a Europa, gràcies a l'aliança entre la lliga nord-americana i l'empesa catalana AN Grup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os informamos que lamentablemente no nos será posible seguir operando nuestro local en Las Ramblas de Barcelona. Los efectos de la pandemia del COVID19, nos obligan a tomar esta triste decisión. Queremos agradecer la confianza y los imborrables momentos vividos con todos vosotros en estos 4 años, desde que en 2016 iniciamos este ilusionante proyecto. Hasta pronto, hasta siempre! ... Us informem que lamentablement no ens serà possible seguir operant el nostre local a Les Rambles de Barcelona. Els efectes de la pandèmia del COVID19, ens obliguen a prendre aquesta trista decisió. Volem agrair la confiança i els inesborrables moments viscuts amb tots vosaltres durant aquests 4 anys, des que al 2016 vam iniciar aquest il·lusionant projecte. Fins aviat! ... We are sorry to inform you that due the consequences of the impact of the COVID19, will are not going to be able to continue operating NBA Café Barcelona. We would like to thank you the trust and the unforgettable moments lived in these 4 years, since we started this exciting project in 2016. Farewell

Una publicación compartida de NBA CAFE Barcelona (@nbacafe_barcelona) el

Segons ha explicat l'NBA Cafè en el seu comunicat, «els efectes de la pandèmia de la Covid-19, ens obliguen a prendre aquesta trista decisió». Els responsables han volgut «agrair la confiança i els inesborrables moments viscuts amb tots vosaltres durant aquests quatre anys, des que l'any 2016 vam iniciar aquest il·lusionant projecte», tancant el seu missatge de comiat amb un «Fins aviat!».

Espai de trobada dels aficionats a l'NBA

L'NBA Cafè ha estat durant gairebé quatre anys el punt de trobada dels aficionats a l'NBA de casa nostra. Ubicat en un local de 1.400 metres quadrats, repartits en tres plantes, amb menjador, 'fan zone', dues sales temàtiques i terrassa, el restaurant oferira menjar nord-americà en un ambient basquetbolístic de primer nivell.

A banda de menjar i beure, l'NBA Cafè oferia la possibilitat de gaudir d'esdeveniments diversos, exposicions temàtiques, així com poder seguir els partits de la considerada millor lliga de basquetbol del món.


Comentaris

envia el comentari